Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Torrenttel kapcsolatosan...

Torrenttel kapcsolatosan kérdezek(?).

Figyelt kérdés

A torrent ellenesek remélem nem találnak be.

Ha letöltök egy filmet akkod azt a filmet nem másolhatom/törölhetem addig, amíg a seed idő nem járt le? Vagy ez a seed idő csak a torrent fájlra vonatkozik?!

Tehát ha pl egy filmet megnéztem, de még van belőle 21 óra seed idő, akkor törölhetem a filmet, hogy ne foglalja a helyet és elég csak a torrent fájl meghagynom, akkor is seedeli tovább?

Remélem érthetően írtam le.

2020. júl. 3. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem törölheted a filmet, amíg tart a seed időd.

ha letörlöd, akkor nem tudsz mit visszaseedelni.

2020. júl. 3. 22:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. júl. 3. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Peer to peer alapon megy a fájlcsere. Ez lényegében azt jelenti, hogy a felhasználók egymás gépéről töltik le a fájlokat. Tehát ha te letörlöd, áthelyezed vagy valami más okból kifolyólag a kliens nem találja a fájlokat a megadott helyen, akkor nem tudják tőled tölteni, ergo nem seed-elsz.
2020. júl. 3. 23:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Nem nagyon értek az ilyenekhez. :)
2020. júl. 4. 08:15
 5/5 anonim válasza:
szia ha kell guide írj nyugottan privatba nekem:)
2020. júl. 23. 00:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!