Az Átok vagy A kör című horror film tetszett nektek jobban?
Mindkettő tetszett. És mindkettőn paráztam rendesen.
Van egy-egy részlet, amit ha felidézek, még mindig kicsit parás :)
Az Átokból az a fura csettintgető hang és valami mászik a plafonon :S
A Körből meg természetesen a hajas kislány. Brrrrr
Japán verzióban mindkettő egyformán tetszett. A Körben tetszett a vége amikor azt kérdezi magától a nő, hogy mit tettem amit te nem és a tv -ben látta azt az alakot aki rámutat a másolt kazettára Szerintem az a jelenet szépen felvitte a filmet. Én úgy fogtam fel, hogy az a ex férje és még az előtt rajta volt a filmen hogy meghalt volna. Az Átokban tetszett amikor rájött, hogy akkor látja a halott nőt ha eltakarja az arcát a kezeivel. Volt flashback arra az idős bácsira akit addig gondozott amíg úgy hitte biztonságban van, de lehet, hogy végig vele volt a nő szelleme csak akkor még nem látta.
Az amerikai filmeknél jobban tetszett az Átok, de a folytatása számomra unalmas volt. Az amerikai Kör szintén unalmas volt és nem volt számomra érdekes. Talán a videó kazetta nem volt olyan rossz. Elég stílusosan volt össze vágva. A létra meg a szimbólumok elég jó összhangot alkottak de a többi nem volt érdekes.
Mindkettő nagyon tetszett.
A kört láttam előbb és az egész tini koromat meghatározta.Azóta imádom a horror filmeket.
Az eredeti kör nem nagyon jött be:(.
Viszont a Naomi Wattsos remake annál inkább! Nagyon szeretem az olyan esős,sötét,borongós atmoszférájú filmeket szóval🤷♂️.
Az eredeti átok filmeket nem láttam, csak pár parás jelenetet róla youtubeon ami azért az alacsony költségvetés miatt elégge parás. Az amcsi feldolgozásait viszont imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!