Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egyszer volt hol nem volt 7....

Egytitokzatoslány kérdése:

Egyszer volt hol nem volt 7. Évad, hogyan lehet Robin Hoodnak lánya Regina testvérétől?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogyan lehetséges ez. Eleve Robin Hood Regina szerelme volt a másik hogy meghalt és a másik változata pedig a gonoszabb Regina változattal jött össze.

#Egszervoltholnemvolt
2020. jún. 28. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Zelena korábban egy ideig mindenkit megtévesztett azzal, hogy varázslattal Marianként mutatkozott, ekkor esett teherbe Robintól.
2020. jún. 28. 18:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon régen néztem az előző 6 évadot a hetediket meg pár nap alatt ledaráltam és így sok mindent nem értettem. Gondolkodom rajta így hogy teljesen be lett fejezve elölről kezdem az egészet. Hátha jobban Megértem mi történik és miért.
2020. jún. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!