Vannak ehhez hasonló filmek?
Figyelt kérdés
Most láttam egy tök jó romantikus, bikarodeós filmet a Hosszú utazást(The Longest Ride) és ehhez hasonló filmet keresek.
Olyanokra gondoltam ami romantikus és (bika)rodeó van benne, jöhetnek akár lovas filmek sőt sorozatok is. És ne legyen 2000 nél régebbi
2020. jún. 28. 18:03
2/4 A kérdező kommentje:
Mert azok általában régebbi típusú de ha tudsz olyat ami 2000 előtti és nem régi típusú azt akkor nyugodtan megírhatod
2020. jún. 28. 18:16
3/4 anonim válasza:
Na, megint egy olyan fiatal kérdező, aki tutira nem látott még egy filmet se, ami 2000-nél régebbi, vagy csak általánosít, hogy "azok csakis rossz minőségűek lehetnek!", pedig ez nem feltétlenül igaz!
Vagy mit értesz egyáltalán "régebbi típusú" alatt? Például a világszínvonal nem változott olyan jelentős mértékben, hogy az egyből feltűnő legyen!
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy a 2000-nél régebbi filmek rossz minőségűek. A régebbi típusúra pl a halálos iram első pár része és az újra pedig halálos iramban többi részét értem.
2020. jún. 28. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!