Mondanátok brutális horror filmeket?
Nagyon sok horrort láttam ami nem volt annyira jó, nem ijesztett meg. Olyat szeretnék nézni amin több napig filozofálok, vagy nem alszok tőle:D A válaszokat köszönöm!
(L)
Coming Soon (thaiföldi)
Cadaver (thaiföldi)
Engem ez a kettő konkrétan az első percekben képes volt megijeszteni. Pedig nem vagyok félős. De a thaiföldi horrorok néha nagyon ijesztőek, holott sok ázsiai horrort láttam már. Leginkább azokat nézek, mert nekem a nyugati horrorfilmek túl lájtosak.
Cinderella (dél-koreai)
Cello (dél-koreai)
Ju-On (japán)
Én általában Kissasian oldalon szoktam ilyeneket nézni.
Esetleg Dramanice, Dramacool, Good Drama. Mind angol nyelvű oldal, a filmek angol felirattal + eredeti hanggal vannak fenn.
A Cello-hoz készült magyar felirat, vagy talán szinkron is, ahogy a Ju-On (magyarul Harag) c. filmhez is.
Bár a magyar szinkron ázsiai filmek esetében ritkán szokott jól sikerülni sajnos. Ha tudsz angolul, inkább felirattal nézd őket!
The hills have eyes (Sziklák szeme) - elég brutális, véres, sötét
Fűrész filmek
Get Out (Tűnj el!)
Evil Dead (Gonosz halott, 2013-as verzió) - gyomorforgató, véres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!