Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Legjobb thrillerek?

Mitkepzelsz kérdése:

Legjobb thrillerek?

Figyelt kérdés
Nem láttam még olyan sok thrillert, de amit látam, azok nem voltak valami jók, és biztos vagyok benne, hogy ebben a műfajban vannak jó filmek. :)

2020. jún. 22. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hetedik, Harcosok klubja, Hatodik érzék, Párbaj, Viharsziget, Fogságban
2020. jún. 22. 17:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben régebbi filmekre is nyitott vagy, akkor Fritz Lang M c. alkotása erősen ajánlott, tulajdonképpen lefektette a műfaj mai értelemben vett alapjait.

Ezen felül kb. Alfred Hitchcock legtöbb filmjei is besorolható ebbe a kategóriába (pl. Vertigo, Rear Window).

Egyébként az AFI (Amerikai Filmintézet) összeállított egy 100-as listát, érdemes lehet böngészni:

[link]

2020. jún. 22. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, ízlés dolga, nekem például az "Amnézia (2014)" nem jött be a brutális nőverés miatt, de amúgy többi részletében jó film, az "Egyenesen át" pedig kissé unalmas volt. Amik viszont nagyon tetszettek:

Godsend - A teremtés klinikája

A szellemváros rejtélye (2002)

Frequency (2000)

Halálos átverés

A kéz, amely a bölcsőt ringatja

Éjjeliőr a hullaházban

Elrabolt élet

8 mm

Ne nézz vissza! (2009)

Hívatlan vendég

2020. jún. 22. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hideg nyomon

Room

Háromszög

Időbűnök

Deja vu

Légcsavar

2020. jún. 23. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!