Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Dr. House sorozat végig...

A Dr. House sorozat végig olyan mint amilyen az első évadban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én még csak az első évad derekán járok vele. És a kérdésem az lenne, hogy végig ilyen lesz az epizódok felépítése, tehát hogy minden részben vmi nagyon speciális esettel találják szembe magukat (tehát amikor a kór előfordulási gyakorisága kb. egymillió az egyhez), így aztán próbálják kitalálni hogy mi a baja a páciensnek, vagy ez később változni fog? Ha igen, melyik évadtól?

A másik meg, hogy Jennifer Morrison aka Allison Cameron meddig lesz látható benne? Csak mert azt tudom hogy idővel Olivia Wilde is csatlakozni fog a stábhoz, de gondolom nem Jennifer Morrison mellé, hanem helyett.

2020. jún. 21. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden rész ugyanolyan. Nem akarok spoilerezni, de lesz, amikor nem annyira egy beteg körül fog forogni a történet, hanem a szereplők magánélete lesz a középpontban. Vannak részek, amikor House (vagy más szereplők) egyáltalán nincsenek is bent a kórházban, teljesen mással vannak elfoglalva és telefonon kommunikálva diagnosztizálnak egy beteget, vagy pl utaznak és ott lesz rosszul valaki a repülőn. Nagyjából (azt hiszem, régebben láttam már) a harmadik évadig lesz benne minden (vagy majdnem minden) részben Jennifer Morrison, de sosem fog teljesen eltűnni. Ha jól emlékszem, utána minden évadban szerepel legalább egy pár jelenet erejéig.
2020. jún. 21. 16:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően epizodikus sorozat, azaz 1 beteg - 1 eset a legtöbb rész felépítése. Minimális átívelés van az évadok során, ami a karakterek kapcsolatáról szól.
2020. jún. 21. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!