A Dr. House sorozat végig olyan mint amilyen az első évadban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én még csak az első évad derekán járok vele. És a kérdésem az lenne, hogy végig ilyen lesz az epizódok felépítése, tehát hogy minden részben vmi nagyon speciális esettel találják szembe magukat (tehát amikor a kór előfordulási gyakorisága kb. egymillió az egyhez), így aztán próbálják kitalálni hogy mi a baja a páciensnek, vagy ez később változni fog? Ha igen, melyik évadtól?
A másik meg, hogy Jennifer Morrison aka Allison Cameron meddig lesz látható benne? Csak mert azt tudom hogy idővel Olivia Wilde is csatlakozni fog a stábhoz, de gondolom nem Jennifer Morrison mellé, hanem helyett.
2020. jún. 21. 15:58
1/2 anonim válasza:
Nem minden rész ugyanolyan. Nem akarok spoilerezni, de lesz, amikor nem annyira egy beteg körül fog forogni a történet, hanem a szereplők magánélete lesz a középpontban. Vannak részek, amikor House (vagy más szereplők) egyáltalán nincsenek is bent a kórházban, teljesen mással vannak elfoglalva és telefonon kommunikálva diagnosztizálnak egy beteget, vagy pl utaznak és ott lesz rosszul valaki a repülőn. Nagyjából (azt hiszem, régebben láttam már) a harmadik évadig lesz benne minden (vagy majdnem minden) részben Jennifer Morrison, de sosem fog teljesen eltűnni. Ha jól emlékszem, utána minden évadban szerepel legalább egy pár jelenet erejéig.
2/2 anonim válasza:
Alapvetően epizodikus sorozat, azaz 1 beteg - 1 eset a legtöbb rész felépítése. Minimális átívelés van az évadok során, ami a karakterek kapcsolatáról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!