A Csajok hajnalig milyen film? Érdemes rá időt szánni?
Figyelt kérdés
Nem tudom érdemes-e megnézni, aki látta már tudna rövid véleményt írni róla?2020. jún. 20. 21:21
1/4 anonim válasza:
Nem világmegváltó, de azért én jól szórakoztam. Vígjáték, a vicces részek szerintem többnyire viccesek voltak, de ennyi. Közepes.
Ha jó Scarlett Johansson filmet keresel, akkor tudok jobbat ajánlani.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hallgatlak. :D
2020. jún. 20. 22:05
3/4 anonim válasza:
Ha lassabb, merengősebb filmet néznél, akkor a Lost in Translation az egyik legjobb abban a kategóriában.
Ha könnyedebbet szeretnél, akkor a Woody Allen filmjei is szerintem mind elég jók:
Vicky Christina Barcelona
Scoop
Match Point
Azon kívül:
Bobby Long
Ghost World
Don Jon
Ebben a háromban Scarlett nem főszereplő, de elég jelentős szerepe van.
Akció filmből meg nyilván ott vannak a Marvel filmek, aztán a Sziget és a Lucy nekem tetszettek, ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy mindkettőnek az alapkoncepciója... megkérdőjelezhető logikát tartalmaz.
4/4 A kérdező kommentje:
A Marvel filmeket, a Szigetet meg a Lucyt azokat láttam, tetszettek nagyon (főleg a Sziget, azt imádom, mai napig kedvencem), a többit nem láttam de megnézem majd, köszönöm szépen! :)
2020. jún. 20. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!