Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló filmet keresek mint a...

Hasonló filmet keresek mint a 365 nap?

Figyelt kérdés
Olyan filmet keresek amiben rossz fiú van és van benne szexualitás mint pl még a szürke ötven árnyalat és további részei. De lehet sima szerelmes film is de legyen rossz fiús.

2020. jún. 20. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire kell rossz fiúnak lennie? Legyen bűnöző vagy erőszakos vagy az is elég, ha az a sztori, hogy a srác tipikus csajozógép, de szerelmes lesz és megváltozik? Mert ilyen van sok
2020. jún. 20. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezek elvileg hasonló filmek:

[link]

2020. jún. 20. 21:03
 3/4 A kérdező kommentje:
1 válaszolónak mind 3 féle jöhet :D
2020. jún. 20. 22:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Bűnözőset nem ismerek, azért is kerestem rá inkább és küldtem el az a linket. A fák jú tanárúr végülis az, bár ott nem a romantikus szál van a középpontban, az inkább vígjáték.

Olyat viszont már láttam párat, ahol csajozógép először, de a lány miatt megváltozik. Pl. Csúf igazság, Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, Szingli fejvadász, Őrült dilis szerelemben is van ilyen szál, Kegyetlen játékok, A csaj nem jár egyedül

Ezek közül van ami tinifilm és nincs is benne szexjelenet (meg ahol van, ott se mutatnak kb semmit, szóval egyiktől se várj olyat, mint ami a 365 napban van), de tudsz válogatni :)

2020. jún. 21. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!