Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars párbaj. Kik nyernének?

Star Wars párbaj. Kik nyernének?

Figyelt kérdés

Darth Maul vs Kanan

Dooku vs Starkiller

Taron Malicos vs K. Paratus

Cal Kestis vs Rahm Kota

(ep.1)Obi Wan vs (ep.3)Anakin

Klyo Ren vs Grievous

Vader vs Jaro Tapal (ugye itt láthattuk hogy Callal nem lehet megsebezni a mestert, kíváncsi lennék vajon Vader meg e tudná).

Ezra Bridger vs Boba Fett

Yoda vs idősebb Ashoka

Rey vs (ep.3)Obi-Wan

Phasma vs Jango Fett

Quinlan Vos vs Qui Gon

Bossk vs Cad Bane

Sidious vs Dooku and Maul

És akkor egy bónusz:

Vader and Dooku vs Maul and Sidious

2020. jún. 20. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Maul

Starkiller nem kánon így passz

Egyiket se tudom kicsoda

Itt csak a másodikat nem tudom kicsoda (XD)

Ep 3. Anakin

Kylo ha képes higgadtan harcolni

Nem tudom utóbbi ki de szerintem Vader

Boba

Yoda

Attól függ mikori Rey, de szerintem inkább Obi-Wan

Jango Fett

Qui-Gon

Cad Bane

Sidious

Sidious

2020. jún. 20. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:

Taron Malicos a Jedi Fallen Orderben egy "visszavonult" "Jedi" inkább szürke Jedi.

Kazdan Paratus a Force Unleashedbe egy a 66-os parancsot túlélő Jedi.

Jaro Tapal Cal Kestis mestere a Jedi Fallen Orderben meg is küzdöttek.

Csak írtam egy kis "vázlatot"hogy kik is ők.

2020. jún. 20. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja rendben köszi, nem játszottam a játékkal, Cal-t is csak onnan ismerem hogy a neten volt több helyen.
2020. jún. 20. 20:49
 4/4 Önjelölt igazságosztó ***** válasza:
100%

Nem ismerem a Legendset túl behatóan szóval nem mindegyikre tudok válaszolni.

Kanan vs Maul: Maul inkább.

Dooku vs Starkiller: Starkiller. Láthattuk, hogy ha megembereli magát elképesztő dolgokat tud.

Obi Wan vs Anakin: Anakin egyértelműen. Az ep3-as Obi Wannál is erősebb volt, az hogy mégis kikapott az más téma. Rengetegen elemezték meg fejtegették ennek okait és röviden úgy tudom összefoglalni, hogy Anakint elvakította a dühe amíg Obi tiszta maradt. Voltak jobb vívók Obi-nál, de a védekező harcmodorban kiemelkedőnek számított és talán jobban ismerte Anakin vívóstílusát mint bárki más. Ezt a saját előnyére fordította a terep adottságait is kihasználva.

Kylo Ren vs Grievous: Erőhasználat nélkül inkább Grievoust mondanám, egyébként meg Kylot.

Ezra Bridger vs Boba Fett: Ezra Bridger a sorozat vége felé.

Yoda vs Ahsoka: Elég felfejlődött Ahsoka, de azért Yodához hasonlítani túlzás szvsz.

Rey vs Obi Wan: Obi Wan talán.

Phasma vs Jango Fett: Jango.

Quinlan Vos vs Qui Gon: Vos Dookut is legyőzte szóval inkább ő rá fogadnék.

Bossk vs Cad Bane: Cad Bane.

Sidious vs Dooku&Maul: Necces, de tuti lennének olyan trükkök Sidious tarsolyában amire egyik tanítvány sincsen felkészülve. Van elég ravasz ahhoz Sidious, hogy elintézze külön válljanak kis időre az ellenfelei és akkor külön-külön már könnyű dolga lenne. Lásd Savagenál és Maulnál is megoldotta ezt pedig nem is lett volna feltétlen szükséges, szinte csak játszott velük. Mondjuk Savage nem egy Dooku, de megtudta volna oldani itt is szerintem.

Bónusz: Sidious miatt inkább feléjük billenne a mérleg.

2020. jún. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!