Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lett a Jacob Védelmében vége?

Mi lett a Jacob Védelmében vége?

Figyelt kérdés

Nincs idegzetem végig nézni az utolsó részt nagyon belepörgettem és utána végképp nem bírtam végig nézni, meg amúgy is dolgoznom kell holnap, ideje aludni menni 🤣

Szóval a vége az volt hogy az anya és a fia is kórházban voltak. Az előző rész úgy ért véget, hogy a pedofil csavo le írta az idézésre, hogy ő tette. Nos a kérdéseim:

Ki volt a csávó aki követte a családot? Gondolom a nagypapahoz lehet köze ha gengszter csávó figyeli őket. És tett e valamit és a most jelenetben miért van ki annyira Andy? Meg hogy kerültek kórházba a többiek? Mi van Derekkel? Ami nekem le jött h vagy tényleg jacob tette, vagy derek vagy a pedofil. Ha nem válaszol senki akkor úgyis megnézem meg ha tobb idom lesz amúgy is csak most furdal a kíváncsiság.

2020. jún. 18. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:

"Ki volt a csávó aki követte a családot?"

Igen a nagypapához volt köze, ő kérte, hogy kövesse és védje meg őket. A pedofilt is ő fenyegette meg, ezért írta, hogy ő tette, majd pedig megölte és öngyilkosságnak állította be.

"miért van ki annyira Andy? Meg hogy kerültek kórházba a többiek?"

Jacob anyja egyre jobban kezdett kételkedni a fiában, ezért megpróbálta megölni úgy, hogy frontálisan beleütközik egy falba, mikor ketten utaztak autóval. Emiatt kerülnek kórházba, Andy pedig emiatt van annyira ki, plusz balesetnek lett beállítva az egész és nem akarja, hogy kiderüljön mi történt valójában.

A valódi tettesről nem derült ki, kicsoda.

2020. jún. 18. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Ooh köszönöm szépen. Szóval homalyos befejezés fasza xd. Legalabb egy konkret dolgot mondtak volna a gyilkosrol vagy valami
2020. jún. 19. 03:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!