365 nap című filmben a szereplők valóban lefeküdtek egymással?
"És ezen gondolkodtam, hogy a 2 főszereplő valóban kamerák előtt lefeküdt egymással?"
Egészen biztos, hogy nem. Mivel az intim jelenetben sem csak ketten vannak, ahogy a nézők látják, hanem egy csomó stábtag, de minimum a rendező, és az operatőr. A férfiak rendszerint zoknit raknak a farkukra... szóval nem hinném, hogy annyira kellemetes, mint ahogy kinéz.
Ha érdekel a téma, számos cikk is foglalkozik ezzel.
"És az orális kielégítés a férfin is igazából megtörtént?"
Biztos meglepődsz ezen, de vannak olyan technikák, hogy te (a nézők) azt hiszik, el hiszik, hogy igen, pedig csak optikai csalás áldozatai. :)
Egy szögből úgy látszik, mintha, pedig dehogy.
Szerintem inkább az a nehéz, hogy a kellemetlenségek dacára is, meg kell játszaniuk, hogy ez mennyire élvezetes, pedig lehet, hogy a közelében sincs.
Nekünk nyáron pont akkor volt gyakszi amikor ez robbant, és kb. A csapból is ez folyt, szerintem ez kicsit hülyeség de egyik osztálytársam mondta, hogy nézett behind the scenes videókat, és ott a csaj tényleg kielégíti a csávót.
Úgyhogy nem tudom, hogy is volt mindenesetre nekem durva kicsit a filmben ez a sok szaftos jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!