Vámpírnaplók - The Originals - The Legacies
Riverdale
Beverly Hills 90210
H2O: Egy vízcsepp is elég
Neveletlen hercegnő 1-2
High Scholl Musical 1-3
A Titkos Kör
Filmek:
Miután
Lady Bird
Szólíts a neveden
Ahol a szivárvány végetér
Ha maradnék
Két lépés távolság
Csillagainkban a hiba
Minden minden
Éjjeli napfény
Sorozatok
13 reasons why
Riverdale (mondjuk ez szerintem nem jó, de sok tini nézi)
The end of the fucking world
The 100
Never have i ever (szerintem ez sem jó)
Nos az előző válaszolók közül sokan már felsorolták a kedvenc sorozataimat, viszont én is újra megemlítem őket, mert szerintem tényleg remek sorozatok, érdemes belenézni. Ilyen a Teen Wolf, Vámpírnaplók és a spin-offjai és a The 100. Illetve A Titkos Kör, I'm not okay with this, illetve a The end of the f***ing world is megér egy próbát, azok is jó sorik. Az utolsó említett Riverdaleből meg max. az első 2 évad az, ami említésre méltó, a többi no comment.
Ezeken kívül, remek tini sorozat a Pretty Little Liars, Switched at birth, The Fosters, Gossip Girl, Sex Education, Atypical, On my Block, The Society, Marvel's Runaways, Finding Carter, The Carrie Diaries, Elite, Twisted, Stranger Things, Trinkets, Dare Me, Skins, esetleg Gilmore Girls, Black Lightning, Anne with an E, Shadowhunters, The Tomorrow People, Famous in Love, The Lying Game, Scream, Beauty and the Beast, Skam, Tagged, Greenhouse academy, The Gifted, Tell me a story, Good witch, The Magicians, Lost Girl, Lost in Space, Hit the Floor.
Uhh, amúgy egy közben kicsit elkalandoztam, szóval lehet ezek közül van pár olyan, ami nem tinis, de többségben azok. Amúgy ezeknek a legtöbbjét imádtam, habár volt közülök olyan, ami kevésbé tetszett, mindenesetre szerintem mindegyik megéri a próbát, mert attól még, hogy nekem valamelyik kevésbé jött be, attól még lehet másnak tetszeni fog. :)
+1 szavazat az Awkward-ra
Spinning out(A jeges élet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!