Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 13 reasons why 4.évad vélemények?

13 reasons why 4.évad vélemények?

Figyelt kérdés

2020. jún. 17. 16:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Előre szólok hogy egy két helyen spoileres leszek, szóval ha valaki még nem látta ne olvassa el a kommentem.

Nekem sajnos eddig ez a z évad tetszett a legkevésbé. Szerintem felesleges volt akárcsak a 2 és 3 évad. Ennek ellenére világért sem hagytam volna ki, mert nagyon szeretem a sorozat hangulatát és a karaktereket. Bár ebben az évadban sajnos már nem volt olyan szimpatikus Clay és Zach sem mint amennyire amúgy imádtam őket az előző évadokban. Szerintem Jessica nagyon irritáló volt ebben az évadban (is). Ő volt talán a legkevésbé szimpatikus karakter az évadban. Alexet továbbra is imásom (1 évad óta kedvenc karakterem), illetve Winstont is kedveltem és Charlie karaktere is nagyon tetszett (ő is nagyon szimpi volt ebben az évadban). Tyler kicsit semleges volt nekem most. Ani pedig felesleges. Justin ebben az évadban is nagyon szerettem, de a halála szerintem nem volt logikus. Értem én hogy kellett a dráma a sorozatba, de ha már mindenképpen kiakarták nyírni Justin az írók, akkor ezt az AIDS szálat bevezthették már volna az első részben is. Mert szerintem így nem volt valóságszerű hogy egy epizód alatt AIDS-t diagnosztizálnak nála és már abban az epizódban meg is hal.

Igazából kB ez a véleményem. Egyszer nézhető volt és a Riverdalenél még mindig jobb, de már közelsem olyan jó mint az első évad. Hiányzott belőle nekem kicsit a régi Zach. :(

Ha gondolod és van időd én is kíváncsi lennék a te véleményedre szóval ha van kedved írd le.

2020. jún. 17. 16:50
 2/2 anonim ***** válasza:
47%

*Én is spoileres leszek*

Nekem nagyon nem tetszett ez az évad, az eddigi talán legnegatívabb évad volt. Az összes szereplő nagyon idegesítő irányt vett és sokukban csalódtam. Zach aki a kedvencem volt olyan vállalhatatlanul viselkedett végig, hogy azt hagyjuk. Clay elmebaja már konkrétan nagyon irritáló volt. Jessica karaktere nagyon erőltetett és idegesítő. Alex volt az egyetlen talán aki pozitív irányt vett és lenyugodott miután megtalálta magát. Tyler, Winston és Ani felesleges karakterek kb és ebben az évadban kb Tony is az volt.

Amit viszont nem értek és ami az egészet elrontotta, hogy mi a bánatért kellett Justint megölni és miért így. Olyan jó volt ahogy beilleszkedett a Jensenekhez és talán összeszedte volna magát. Miért kellett az egyik legreménytelibb karaktert leépíteni megint majd 1 rész alatt megölni egy ilyen random szarsággal, WTF. Időpazarlás volt végignézni és még rossz szájízt is hagyott.

2020. jún. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!