Kb 2 hete egyik este láttam egy filmet a HBO3-on. Meg is néztem a címét de én hülye el is felejtettem.... Van olyan aki, esetleg látta?
Probáltam rákeresni de nem találtam. Meg sajnos kb csak a felétől láttam.
Vannak részek, amik megragadtak. Egy fiatal bandáról volt szó benne. Volt egy autóbaleset is miattuk mert a felüljárón a lányok felhúzták a pólójukat és emiatt történt. Volt egy kis lakókocsijuk a réten (vagyis rétnek tűnt) ahol a legtöbb idejüket töltötték. Eléggé lázadó típusnak tűntek. És a lányok pénzért idősebb férfiaknak szolgáltatást nyújtottak. A pénzt pedig azt hiszem közösbe dobták be.
Szóval ebből csak annyit szerettem volna kihozni, hogy ha van valaki, aki esetleg látta a filmet és tudja a címét az légyszives írja meg! Hálás lennék mert tetszett és az elejétől meg szeretém nézni.
Ja és mellesleg ezen a csatornán feliratosan ment (bár itt a legtöbb film úgy megy).
Előre is köszönöm a segítséget! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!