Barátok Közt vagy Jóban Rosszban?
Nekem személy szerint a Jóban Rosszba jobban tetszik.
23L
Ha nézni kell, egyik se.
Statisztaként Barátok közt nagyon ritkán.
Szia!
Én nagyon nagy Jóban rosszban rajongó vagyok már hosszú évek óta. Mondhatni én Csillagkúton nőttem fel! :D
Még amikor csak 6-7 éves voltam (2008), akkor jó móka volt nagymamámmal nézni a tv-t, ő meg minden este nézte a sorozatot. Akkor még nyilván nem ismertem sem a szereplőket, sem a sztorit.
De napról napra egyre jobban megszerettem a sorozatot, és ez a mai napig sem változott!
Olyankor voltam mindig szomorú, amikor egy "kedvenc" szereplőm eltávozott a sorozatból. Emlékszem, amikor kicsi voltam, Ibojt nagyon "gyűlöltem" :)
De sajnos abban a legtöbb Jóban rosszban rajongó egyetért velem, hogy régen (KB. 10-11 évvel ezelőtt) sokkal izgalmasabb volt a sorozat. Most próbálnak belevinni egy kis izgalmat, a koronavírus által (És némileg ez sikerül is nekik).
Egyértelműen a Barátok közt.
A Jóban Rosszbant néztem régen. Mind a két műsort néztem. Fura volt, hogy megjelenik valami a Barátok köztben és 2 hónap múlva, ugyanaz a Jóban Rosszbanban is. Ezt még úgy el tudtam feledni, ámde egyre rosszabb lett a Jóban Rosszban. Ugyanaz volt mint a Barátok köztben rosszabb minőségben.
A Barátok közt szerintem mostmár lényegesen jobb. Izgalmasabb, viccesebb és komolyabb dolgokról szól.
Persze, a vélemény egyéni.
A Barátok közt nem unalmas, nem laposodott el. Az új részek fenomenálisak.
Szóval Barátok közt😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!