Miért van ennyi krimi sorozat a TV-ben, és miért teszik a jó sorozatokat lehetetlen időpontokba?
Már minden csapból krimi sorozat folyik, viszont a jó sorozatokat mindig olyan időpontokra pakolják, ahol pont alig nézi valaki.
Pl: a Lost-ot vasárnap délután nem hiszem hogy sokan néznék, hétköznap esténként jobb volt, még mikor péntek este adták le
Szerintem most futó jó sorozatok: Painkiller Jane, Vámpírnaplók, A rejtély. Ezeket késő este adják le.
Nem hiszem hogy az embereknek nincs tele a tökük a krimi sorozatokkal.
Össze vissza adják.Pár éve a legjobb sci-fi sorozatnak BSG részeit elkezdték vetíteni szombatonként kora délután.Azután leeshetett nekik,hogy folyamatosan káromkodnak,isznak,cigiznek,verekednek,nemi erőszakolnak a szereplők és levették a műsorról,pár résszel az első évad vége előtt.Szünet,majd hajnali kettőtől kezdték nyomatni.
A Világon mindenhol siker volt,itthon nem tudtak vele mit kezdeni.
Ezek a krimi sorozatok meg nekem nem jönnek be.Főleg amikor dns tesztet kér valaki estére.MO-on fél év a várakozási ideje a tesztnek.
Egy krimit néztem a Dextert.Persze a 4. évadád már annak sem vették meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!