A filmekben miért mutatnak gyakran fehér hányást?
Figyelt kérdés
Nem inkább narancsbarna színűnek kéne lennie?2020. jún. 10. 23:25
1/10 anonim válasza:
Ja, meg még rakhatnának bele kis darabkákat hogy a nézők is elhányják magukat.
2/10 anonim válasza:
Azért, hogy kevésbé legyen undorító.
3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ha sárga vizet mutatnának, az pont elég lenne.
2020. jún. 10. 23:39
4/10 anonim válasza:
Az úgy nézne ki mintha vizeletet hányna.
5/10 A kérdező kommentje:
Na jó. Ha már film és hányás, akkor legyen narancslé, tojássárgája és egy kis rohadt banán turmixának keveréke. Az híg lenne, és normális színű, és el lehetne kerülni a hiteltelen, tejfehér hányást, mert biztosan nem mindenki tejen él.
2020. jún. 10. 23:53
6/10 anonim válasza:
vannak emberek akik nem bírják a hányásnak a látványát,még ilyen fóbia is van. Láttam már olyan filmet ahol "élethű" hányás volt.
7/10 anonim válasza:
5: és azt szerinted a színészek bevennék a szájukba?
8/10 anonim válasza:
Egyébként volt már nekem szép lila hányásom is az áfonyalétől, szóval nem minden esetbe barna
9/10 anonim válasza:
Micsoda fontos dolog ez, az élet nagy kérdései! Örülök ha neked azon áll vagy bukik egy film hitelessége és élvezhetősége, hogy narancssárga vagy fehér a hányás benne... Mintha számítana. Én már azt sem értem minek mutatni ilyesmit filmekben, de ha mindenképpen muszáj akkor aztán nem mindegy?
Amúgy elárulom, a hányás is lehet fehér, sőt elég sok színű. Tesóm is produkált olyat gyerekkorában, de utcán is láttam már fehéret. Tejtől és hasonlótól simán lehet. De lehet lila, vörös stb. (Ne részletezzük tovább, undorító és nem ide illő téma)
10/10 anonim válasza:
Hát figyelj én hánytam már fehéret :D Mikor szörnyen másnaposan valahogy vonzónak tűnt a hűtőben a tej. Jól is esett, csak aztán 20 perc múlva már jött kifelé is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!