Tudnátok mondani az "A semmi közepén" című sorozathoz hasonló sorozatokat?
Olyan sorozatokra gondolok, amiket együtt tud nézni az egész család. Ilyen viccesekre, néha kicsit bárgyúakra.
A válaszokat előre is köszönöm!
Friends
Dokik
Ezekben mondjuk van néha egy kis szexuális kikacsintás.
Remélem nam hallgattál az előzőekre. A New Girl semmiképp sem olyan, amin az 'egész család együtt tud nevetni'
A-a
Nincs meg egy ennyire családbarát sorozat ami szinte teljesen mellőzi a szexualitást , mégis vicces.
Emiatt most nem tudok ajánlani. Gondolkozok de tényleg semmi. Esetleg a Young Sheldon ( Az ifjú Sheldon) függetlenül az "Agymenők"-től ami kb. A New Girl-el egy szinten van.
Szóval a Young Sheldont érdemes kipróbálni, én az anyasorozatát, az Agymenőket nem nézem, mindig is utáltam, viszont a YS-t nagyon szeretem.
És akkor jöjjön a best ami tanulságos, szerethető stb. a Good Place - ennél jobban szerintem semmi sem hasonlít a The Middle feelingjéhez. Viszont csak feliratosan van meg, ami nem biztos, hogy előny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!