Arra gondolok hogy a színészvilágban a csajok közül ki az aki annyira "ezerarcú" mint Steven Seagal? Tehát nem a harcművészeti képességekre, meg az egykaptafa filmekre, hanem aki ugyanolyan faarc mint ő. :D
Nekem is Rothrock ugrott be. Ő volt a 80-90-es években Seagal megfelelője. Habár Seagalnak szerintem vannak néhány kifejezetten jó filmje, maradandóbbat alkotott sokkal, mint Cynthia; én bírom ma is. Ölve vagy halva, Nico, Lángoló jég, Úszó erőd, Száguldó erőd - ezeket kifejezetten szeretem. A két kedvencem pedig a Tisztítótűz és a Törvényre törve.
2020. jún. 10. 13:04
4/9 anonim válasza:
Láttad már Seagal haját? Ő maga a női verzió! :D
2020. jún. 10. 14:15
5/9 anonim válasza:
Azt ne keverjük össze, hogy egy jó film nem tesz jóvá egy színészt. De egyébként szerintem nincs egy igazán jó filmje sem.
Itt egy lista a filmjeiről, kíváncsi voltam mekkora a legnagyobb értékelés. 6,6!
Szerintem ez mindent elárul.
2020. jún. 10. 14:29
6/9 anonim válasza:
Halk Hogan kb felsoroltad a legjobb filmjeit. A Tisztítótűz c. filmjét 2 napja néztem, még mai viszonylatban jó.
2020. jún. 10. 16:35
7/9 anonim válasza:
Segalt mar pereltek be azert is, mert megsem volt hajlando elvallalni szerepet. Nagy kornyezet es allatvedo is. Ezt sokszor katni is a szerepeiben, amik nem nagy koltsegvetesuek, sokszor o maga finanszirozta ezeket vagy pl a birtokan forgattak, mert ezekre akarta felhivni a figyelmet. Csak az emberek nem igan vevok ra ha a kepzkbe vagjak a sz@rt, a valosagot. Emiatt kiesett a bodonbol. Szerintem jo szinesz, de inkabb kornyezetvedo mint szinesz. Meg hat azt mindenki tudja, hogy harcmester vagy mi a fene.. ha jol tudom oktatott is rendorakademiakon kozelharcot. Sot razziazott is veluk eloben.
Nem, nem igazan szinesz..
jan. 27. 19:32
8/9 anonim válasza:
Valamint Putyin országos barátja, 2016 óta orosz állampolgársága is van.
jan. 27. 19:48
9/9 anonim válasza:
Azt hiszem valamilyen azsiai allapolgarsaga is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!