Vámpírnaplók rajongók! Klaroline vagy Benzo?
Figyelt kérdés
Nekem személy szerint mindkettő egyformán jó, párnak viszont Enzo jobb mert romantikusabb mint Klaus. Klaus kicsit durvabb és a Klaroline páros inkább szenvedélyesebb. Ti mit gondoltok?2020. jún. 8. 12:30
1/6 anonim válasza:
Klaroline, mert én végignéztem a The Originals-t is, ami Klaust mutatja be részben, és teljesen más, mint amilyennek a Vámpírnaplókban láthattuk. Ennek ellenére viszont Bonenzót is szeretem:) 18/L
2/6 anonim válasza:
Abszolút Klaroline. De Bonnie és Enzo is nagyon aranyosak voltak. Sajnálom őket...
3/6 anonim válasza:
Egyértelműen Klaroline mer Klaus szerintem még gonoszan is jobb mint az Enzo meg a The Orginalba nagyon jo a Klaus tejesen más
4/6 anonim válasza:
Ha megnézted az Originalst abban mutatja meg magát valójában milyen Klaus. Caroline meg a kedvencem volt úgyhogy Klaroline
5/6 anonim válasza:
Nekem Klaroline mindig is nagy kedvenc volt, viszont na, nekik sosem adtak annyi időt, hogy tényleg legyen is köztük úgy igazán valami. Számomra szebb Klaroline története, mert alapból, ugye Klaus nem volt az a csupaszív ember, de Caroline hatással volt rá, elkezdte őt megváltoztatni... számomra az ő történetük szebb, kár, hogy nem adtak neki komolyabb esélyt.
De amúgy Bonenzot is mindig bírtam, nagyon sajnálom, hogy úgy lett vége, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!