Szeretitek jó, ha egy könyvet megfilmesítenek?
Felhőatlasz: érdemes vele továbbhaladni, a felétől már letehetetlen, és teljesen más szempontokat vesz elő és másképp is alakul a szereplők sorsa, mint a filmben, ami szintén remekmű. Sokkal tovább vezet a jövőben. Az újkori brit részek tényleg dögunalmasak voltak.
Dűne: Most szerintem elásom magam a legtöbbek szemében, és elnézést, ha valakit bosszantok a véleményemmel, de szerintem David Lynch Dűnéje egy fantasztikus alkotás, és soha senki nem volt képes úgy elkapni a könyv hangulatát, mint az az egyrészes film, pláne azzal a filmzenével. Amire fel kell készülni, hogy inkább színpadi játékot látunk, mint mozifilmet, és így is van rendjén. Ez inkább eposz, mint sci-fi.
Marsi: filmben is, könyvben is pompás, a könyvben több a tudomány és a humor, ezért picit jobban tetszett.
Harcosok klubja - tudom, hogy kultfilm, imádom, de a könyv legalább olyan jó. Letehetetlen és letaglózó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!