Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Szólíts a neveden filmmel...

A Szólíts a neveden filmmel kapcsolatban lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés
Mi volt a jelentősége a barack jelenetnek? Az mit akart szimbolizálni? És miért ismételgette Elio miután kivette "onnan" a barackot, hogy a francba? Valamint amikor ezt követően Oliver bement Eliohoz, és meg akarta nyalni azt a barackot, miért borult ki úgy Elio? Miért kérdezte Olivertől, hogy miért csinálja ezt vele? Mire értette? Mit miért csinál Oliver? (mert nem hiszem, hogy a barack megnyalására értette Elio)

2020. jún. 8. 03:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hmm. Beleonanizált a barackba. Vágod?
2020. jún. 8. 09:46
 2/15 A kérdező kommentje:
Igen vágom, de nem ez volt a kérdésem, hanem, hogy miért mondta utána, hogy a francba. És amikor bement hozzá Oliver miért akadt ki annyira?
2020. jún. 8. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert akármilyen belsőséges is volt a kapcsolatuk, ez azért még is csak ciki volt neki. Megszekszelt egy barackot. Ezt gondolom te sem raknád ki a Facebookra, de lehet, hogy még a párodnak sem mondanád el.
2020. jún. 8. 14:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Így már értem. Persze, hogy semmi pénzért nem mondanám el senkinek, ha ilyet csinálnék, még annak sem akiben megbízom.
2020. jún. 8. 14:31
 5/15 Nevemneb888 válasza:
37%
Na szóval a barack egy női nemiszervet szimbolizál. Azt tudni kell Elióról hogy nem könnyen fogadta el magát. Ezért is borul ki amikor bele akar harapni a Oliver.
2020. jún. 9. 15:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó! Nekem fel sem tűnt, hogy nem könnyen fogadta el magát. Legalábbis én nem láttam rajta.

De ettől még miért borul ki amikor bele akar harapni Oliver? Ezt még mindig nem értem.

2020. jún. 9. 15:59
 7/15 anonim válasza:
67%

"a barack egy női nemiszervet szimbolizál"

Tényleg? Mióta? Forrás?

2020. jún. 9. 16:00
 8/15 A kérdező kommentje:
Miért utolsó? Szerinted akkor mit szimbolizál? Mert szerintem logikus, ahogy 5-ös mondta.
2020. jún. 9. 17:50
 9/15 anonim válasza:
67%

Oké. Ha tényleg azt szimbolizálja, akkor kérek valami alátámasztást erről. Egy antropológiai tanulmányt, vagy valamit. Mert attól még, hogy esetleg az Amerikai pitében, vagy más idiótáknak való pongyola "műalkotásban" így hívják, attól még nem szimbolizálja. Valójában például a kehely, mint bibliai tárgy az egyik, ami a női nemi szervet szimbolizálja. Gondolom fogalmatok sem volt erről, honnan is lehetett volna. Na, látod, így néz ki, amikor egy komoly ember ír valamit, valamiről. Érvel és alátámaszt.

Most ti jöttök.

2020. jún. 9. 18:04
 10/15 A kérdező kommentje:
Én nem érvelek, mert pont azért tettem fel a kérdést mert nem értettem azt a jelenetet, hogy miért csinálta amit csinált és miért borult ki utána. Akkor te hogyan értelmezed utolsó?
2020. jún. 9. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!