Sorozatok bármilyen kategóriában, mert az mindegy, ami a fiatal, 30 éves korosztályt köti le és szórakoztatja?
Nem hiszem, hogy a 30 éves korosztály egységes, és mindenkit ugyanaz szórakoztat.
Én is ebbe a korosztályba tartozom, és megdöbbenve hallottam, hogy az én kedvenc sorozataim egy részében - USÁ-ban - a célközönsége az idősödő, otthon ülő háziasszonyok... Tudtommal USÁ-n kívül sehol nem ez a korosztály nézi elsősorban. De mondjuk mindegy is nekem, ha én szeretem.
Az én kedvenceim:
- NCIS
- NCIS NOLA
- NCIS LA
- Criminal Minds
- Gilmore Girls
- Star Trek Enterprise
Az én kedvenceim:
- Szirén
- Sliders
- Váratlan utazás
- Star Trek (TOS)
- Hegylakó
- Xena
Bár igazából inkább már csak japán, kínai, dél-koreai és taiwani sorozatokat nézek.
Amúgy szerintem tök mindegy, mit nézel, ha téged leköt. :)
Bodyguard BBC sorozat
Banshee
Az újonc
Hunters 2020
Magnum p.i( a régi sokkal jobb volt)
Tin star
Billions
Spartacus
Herkules
A hős legendája
A szökés
Brooklyn 99
Agymenők
The Last kingdom
Game of thrones
You
Psych-dilis detektívek
Én vagyok az éjszaka
ezeket nézem/néztem szívesen, persze ez a lista jóval szélesebb. Manapság a streaming szolgáltatók által csak úgy hullik ránk a rengeteg -minőségében elég gyenge- sorozat pld a netflix által. Ázsiai sorozatok közül, a Vagabond c.sorozatot ajánlanám meglepően izgalmas. Hegylakó, Xena és a társai, egy kedves kor emlékei a televiziózásból :)
Money heist-a nagy pénzrablás
Orange is the new black
Ozark
Breaking bad
ezeket még úgy itt hagynám
Mint 30 éves ember nekem ezek tesznek most:
Brooklyn 99: Nemszázas körzet
Altered Carbon
Ki vagy, doki? - bár csak a 2. évadtól kezdve a 9. évad végéig
Love, Death & Robots
Mr. Selfridge
A Sötét Kristály: Az ellenállás kora - ez meseszerűbb, de kortalannak érzem
Törtetők
Gotham
Downton Abbey
Ahogy előttem is írták, a harminc éves korosztály sem teljesen egységes, szóval biztosan nagyon eltérő válaszokat fogsz kapni :D
Én a következő sorozatokat szeretem:
- The Umbrella Academy
- Daredevil
- The Punisher
- The Witcher
- DC's Legends of Tomorrow
- The Magicians
- MacGyver (2016)
- Chicago PD/Fire/Med
- The Resident
- Vészhelyzet
- Lucifer
- How to get away with Murder
- Supernatural
- Merlin
- The Night Shift
- Gyilkos elmék
- Hawaii Five 0
- Lost
- Sliders
- Legend of the Seeker
- Angel
- Grimm
- SEAL Team
A lista természetesen nem teljes, mert sok más szériát megnéztem már, de ezek azok, amiket kb. bármikor szívesen vissza is nézek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!