Milyen filmek, és rajzfilmek vannak amiben a szereplő nagyon fél a haláltól és nem tudja elfogadni a halált?
Bátor, a gyáva kutya. :D
Minden epizódban halálra fossa magát, meg menekül valami elől.
Az sem rossz, de nem is ilyenre gondoltam xD
Hanem attól fél a szereplő, hogy a természetes haláltól, a megszünéstől fél, és a film bemutatja hogyan fogadja el.
Hm, nekem erről két epizód jutott eszembe a Döglött akták c. krimisorozatból. Az egyikben a gyilkos élve akarja eltemetni az áldozatait úgy, hogy előbb elfogadtatja velük a haláluk tényét, hogy bebizonyítsa, nincs mit veszíteniük. A másikban az elkövető nőket falaztat be, olyanokat akiknek van veszítenivalójuk, mégis úgy manipulálja őket, hogy később már szökni sem próbálnak.
Egyébként nagyon érdekes témát vetettél fel, és biztos, hogy láttam már konkrét, egészestés filmet is ezzel kapcsolatban, de sajnos konkrét cím nem jutott az eszembe. Mindenesetre még gondolkozok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!