Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz Hannibal 4.évad?

Lesz Hannibal 4.évad?

Figyelt kérdés

#hannibal<3 #will<3
2020. jún. 6. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Nem lesz. Eltelt 5 év a befejezés óta, a színészek már rég máshová vannak elszerződve.
2020. jún. 6. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
50%

Nem lesz. Viszont A bárányok hallgatnak/Hannibal sorozat lesz.

[link]

2020. jún. 6. 20:15
 3/10 A kérdező kommentje:
De több helyen is írták, hogy még nem adják fel, mindenki kész, csak egy csatorna kell.
2020. jún. 6. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
5 év akkor is 5 év. Ha a kasza utáni évben egy csatorna vagy platform kellően jónak találja hogy felkaroljon egy sorozatot, talán folytatódik. De ennyi idő után be kell látni, hogy ennek már vége. A színész, rendező, forgatókönyvíró, stáb stb. meg abból él hogy foglalkoztatják, egyik sem fog ülni és várni (főleg ennyit), hogy vajon mikor veszi meg valaki végre.
2020. jún. 7. 09:39
 5/10 A kérdező kommentje:
😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢
2020. jún. 26. 17:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Lesz, várd turelemmel
2020. jún. 27. 18:36
 7/10 LeonScottKennedy ***** válasza:
77%

"Nem lesz. Viszont A bárányok hallgatnak/Hannibal sorozat lesz."

Az pont senkit nem fog érdekelni, mivel nem lesz benne Hannibal.

A Netflix most úgy tűnik, hogy felkarolja a sorozatot, legalábbis leadják, és megnézik, hogy van-e igény rá egy 4. évadhoz, szóval még egyáltalán nincs veszve a remény. Mads Mikkelsen pedig posztolt is ezzel kapcsolatban, hogy talán közel van a leleplezés, már ha nem trollkodik.

2020. jún. 27. 23:51
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

"Az pont senkit nem fog érdekelni."

Beszélj a magad nevében. Engem érdekelni fog. Sokkal jobban szeretem Starling karakterét, mint Hannibalt.

2020. jún. 28. 12:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Jajj, remélem akkor mégis megcsinálják, én csak sírok, de nem vesztettem el a reményt, annyira nagyon szeretném💙💚💛🧡💜🤎🖤💖

Engem is a Hannibal folytatás érdekel, hogy mi lesz a vízbe pottyanás után:( Mert ha nem folytatják, akkor az azt jelenti, hogy meghaltak, de nem érhet így véget😥😥😥😥

Én már annyit agyaltam, annyi féle folytatást ki lehetne hozni, annyira rossz, hogy szinte senki nem látja, hogy milyen rohadt jó ez a sorozat, bezzeg a huszadik helyszínelős-nyomozósra van kereslet.

2020. júl. 2. 15:08
 10/10 LeonScottKennedy ***** válasza:
54%
Nem az volt a tervezett lezárás, a kasza miatt lett úgy vége. Ha folytatják, elég valószínű, hogy átírják a 3. évad végét is.
2020. júl. 2. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!