Vannak ilyen oldalak? Ingyen?
Sziasztok!
Szeretnék egy Disney sorozatot nézni. A Bia című sorozatról van szó. Ez ugye spanyol, így nem értem. Elkezdtem tanulni spanyolul, de még nagyon kezdő vagyok, így egy ideig még nem fogom érteni a részeket.
Szóval olyan oldalt keresek ahol lehet letölteni feliratot a Disney/spanyol sorozatokhoz. Ha valaki tud ilyet mondani, azt nagyon megköszönném!
Köszönöm a segítséget és azt, hogy elolvastad a kérdésem!
Szép napot mindenkinek!
És elnézést azt kifejtettem, hogy angolul is beszélek, nem baj ha csak angol nyelvű feliratot tudtok mondani.
És ingyenes kéne.
Köszi!
Két dolog miatt nem próbáltam sorozatbaráton. Az első az, hogy nem tudtam, hogy ott lehet feliratot rakni a sorozatokra. A másik pedig az, hogy a sorozatok amiket nézek, pl. a Bia, csak az első évad van fent, ami már volt tv-ben. Ezeket persze láttam. Engem pedig a második évad érdekelne. Ez jelenleg csak spanyolul és azt hiszem portugálul érhető el. Egyébként most szünetel, ezért kérdeztem, hogy van-e felirat hozzá, mert akkor utol tudnám érni a sorozatot.
Mindenesetre köszönöm szépen a segítséget!
Csak spanyolul jó? Magyar szinkronnal indavideo -n:
Bia.S01E01.rész megvan. A többi részre nem kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!