Tudnátok mondani horror filmeket?
"Családról szóló házban történik"
Nem értem a kérdést.
Na Cica, ezeket találtam neked:
- Más világ (2001)
- Hívatlan vendég (2009)
- A titkok kulcsa (2005)
- Az ördög háza (2009)
- Bíborhegy (2015)
Japán filmek franchise-a: JU-ON. 2001-től napjainkig egy csomó része van.
Nem mondom, hogy a legjobb horror, viszont elég jó.
A Ju-on sorozatokban (főleg az első részein) szellemek által megszállt házról van szó, iskolába nem járó, eltűnt gyermek stb.
Thriller jellegű is megteszi? Akkor:
2010-ben készült japán film, a
Kokuhaku
A legjobb japán film, amit valaha láttam, részben családi, részben iskolai.
"A Parajelenségek (angolul: Paranormal Activity) egy 2007-es amerikai thriller, amelyet Oren Peli készített, és a Paramount Pictures forgalmazott. A film egy családról szól, akik beköltöznek egy új házba San Diegóban, ahol semmi sem az, ami látszik. Ebben a házban ugyanis egy kísértet lakozik, aki természetesen a família életére tör. Ezért ez a család hív egy médiumot, hogy tüntesse el a szellemet a lakásukból."
Ragyogás.
Angol-amerikai thriller, 115 perc, 1980.
"Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja..."
"...a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!