Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a kedvenc filmetek TOP10-es...

Mi a kedvenc filmetek TOP10-es listája?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék milyen filmeket lenne érdemes megnéznem vagy újra elővennem közvélemény szerint.

Az én listám

1. Félelem és reszketés Las Vegasban

2. Ponyvaregény

3. Blöff

4. Aljas nyolcas

5. Harcosok klubja

6. Volt egyszer egy Hollywood

7. Mad Max: A harag útja

8. Batman: Sötét lovag

9. Joker

10. Grindhouse: Halálbiztos

2020. jún. 4. 08:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Ugye, tudjàtok, hogy ezek személyes listák, szubjektív vélemény alapján? Miért ne lehetne valakinek a listáján előbb a Sötét lovag? Ha neked nem tetszik, te hátrébb rakod vagy nem rakod fel a listára egyàltalán, ez a te dolgod.
2021. febr. 4. 13:05
 12/21 A kérdező kommentje:

10-es

Haver, ez az én véleményem.

Nem tartom egyébként kiemelkedően jó filmnek, és igazad van, Heath Ledger halála is hozzáadott a film népszerűségének (pedig nem ez az utolsó filmje.)

Nekem jobban bejött a Sötét lovag hangulata

2021. febr. 8. 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:
17%
Nem kiemelkedoen jo film, de ott van a tizes listadon .. lol
2021. febr. 8. 14:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Olvasd el amit írok, azután válaszolj xd

"Nem tartom egyébként kiemelkedően jó filmnek...

... Nekem jobban bejött a Sötét lovag hangulata"

És még egyszer elmondom, személyes lista, nem vagyok kritikus.

Ha egy film jó, az nem jelenti azt, hogy szeretem is, és attól hogy egy film átlagos, lehet még a kedvencem.

.

2021. febr. 16. 13:34
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

Tizes listara, hogy nem kiemelkedo filmek kerulnek fel?

Kicsit ilyen erzesem van: [link]

2021. febr. 16. 18:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Értsd már meg, hogy ez egy SZUBJEKTÍV lista. Tudod, mit jelent ez a szó?

Nekem pl. az egyik kedvenc kajám a saját készítésü spenótom. Egyáltalán nem vagyok jó szakács, nem értek annyira a főzéshez, és pontosan tudom, hogy profi szakàcsok sokkal jobb éteeket tudnak készíteni, teljesen más (és gazdagabb) összetevőkből, mégis ez ízlik a legjobban, nem tudom ezt megváltoztatni. Így már érthető?

2021. febr. 16. 22:03
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Azt tesszuk a 10-es listankra, amit SZUBJEKTIVEN a legkiemelkedobbnek tartunk, egyszeruen ellentmondas van a kerdezo magyarazkodasaban
2021. febr. 16. 23:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Ha kötözködni akarsz akkor mehet a jelentés is xd
2021. febr. 18. 11:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt tesszük a 10-es listára amit a legkiemelkedőbbnek tartunk. Tudom hogy az Egy makulátlan elme örök ragyogása egy kiváló film,mégis előbb tenném a kedvenc filmjeim 10-es listájára a Karib tenger kalozait,holott tudom hogy az a film messze nem ér fel az előbbihez. Ha a tartalmat nézzük,egy hanyagolhato filmről van szó...viszont én jobban szeretem,a karaktereket,zenéket,monológokat...magát a filmet...márpedig ez a 10-es lista nem arrol szól hogy te melyiket tartod a legjobb filmeknek,hanem melyikek a kedvenceid. Van különbség... vannak filmek amikről tudom hogy nagyon jó filmek,mert érzem,látom és el tudom dönteni hogy jó,komoly, mondanivalóval rendelkező film e vagy se...de rám nem voltak nagy hatással és vannak filmek amikrol tudom hogy átlagos és mégis megszívleltem. Ki tudja miért,de van ilyen...fogadd el.
2021. márc. 23. 18:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Ennyi
2021. márc. 24. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!