The walking Dead szerintetek is el lett cseszve?
Az hogy neked nem tetszik a történet, nem azt jenti hogy el lett cseszve 😀
Én igazából még örülök is neki, hogy meghalt 2 ember, mert így legalább nem egy tündérmese. Nem is ez a célja
Negan megjelenése pont, hogy jót tett a sorozatnak. Még Glenn és Abraham halála árán is.
És örülök, hogy nem a kérdező a showrunner, mert a happy end az pont nem a The Walking Dead erénye. 😀
Már nagyon vontatott az egész ( most tartok a 9. Végénél) :(
Negan karaktere szerintem viszont zseniális, kb miatta meg Judith miatt nézem.
Egyébként a 8. Évad utolsó része lett volna a tökéletes befejezés szerintem.
Ha Morgan megjelent a Fear The Walking Dead-ben, a Telltale Games: The Walking Dead szériájának első évadában pedig szerepelt Glenn és Hershel (ráadásul a képregényhez közeli ábrázolással), valamint a The Walking Dead könyvek valamelyikében néhány oldal erejéig megemlítik Rick-ék csapatát (és a sorozat merített is nem kevés ihletet a Kormányzó színre lép kötetből, amikor a Kormányzó találkozik Tara-ékkal még szakállasan a negyedik évad közepén vagy mikor) akkor látható, hogy Robert Kirkman egy elég jó kis univerzumot teremtett.
Szerintem lenne egy személy, egy karakter, aki feltudná dobni még a sorozatot: Clementine.
Ő kicsoda? A Telltale Games: The Walking Dead szériájában szerepel. Az első évadban 8 éves, a befejező negyedik évadban már 16-17 éves. Ezalatt a 8-9 év alatt rengeteg tragédiát átélt, rengeteg csapatot látott széthullani akár belülről, akár külső erő miatt... Kőkemény harcos lett belőle, lévén ezt a 8-9 évet gyakorlatilag végig kint élte le a zombik között menekülve, hol csapatban, hol akár egyedül is. Szerintem a TWD univerzum egyik, ha nem a legjobb karaktere. Aki nem ismerné, neki itt egy rövid videó a Telltale Games utolsó, negyedik évadából. CSEPETT SPOILER-es!!! így mivel a játék narratív, hát, kicsit rombolhatja az élményt, ha megnézed és nem játszottad de szeretnéd majd.
https://www.youtube.com/watch?v=_EPhhCioklY
Ráadásul pont azon a környéken él, ahol Daryl-ék mászkálnak/mászkáltak Georgia államban. Clem Atlanta mellett lakott, járt Macon-ben, Savannah-ban és Richmond-ban is. Szóval könnyű lenne behozni őt, mint pozitív karaktert.
De sajnos Robert Kirkman nyilatkozta (a TWD atyja), hogy Clementine soha nem fog megjelenni a sorozatban. Viszont szerintem a szellemisége azért tetten érhető, legalábbis számomra: Judith-on. Hasonlít a személyiségük egymásra. Daryl és Judith kapcsolata pedig olyan, mint Lee és Clementine kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!