Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki várja még innen sóvárogva...

Ki várja még innen sóvárogva az "Avatar" film folytatását/ait? :)

Figyelt kérdés

engem nagyon lenyűgözött az egész filmnek a világa, a történet, a script, a látványvilág, és a mondanivalója is olyan eredeti a véleményem szerint. És egyedi is minden szempontból.

Ha tetszik, akkor leírnád, neked miért? Kort is írhattok. Én 16 voltam, mikor kidobták, jelenleg 27 éves vagyok, nő

2020. jún. 3. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Engem anno teljesen lenyűgözött. Kíváncsi leszek, hogy próbálja majd megugrani ezt a lécet James Cameron a folytatásokkal, mert hogy megpróbálja, az tuti :D

29/f, ha ez számít

2020. jún. 3. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is 16 voltak akkoriban és természetesen én is 27 vagyok most. :D

Én annyira azért nem várom, mint te, de kíváncsi vagyok, hogy milyen sztorival folytatják. Cameronból semmi esetre sem nézem ki, hogy csak a pénzért csinálna folytatást, úgy gondolom, hogyha 4 folytatást szán neki, akkor lesz is mondanivalója vele.

Úgyhogy várom, de nem sóvárogva. :)

2020. jún. 3. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első olyan 3D-s film volt a moziba, amire tényleg megérte jegyet váltani. Lenyűgöző volt. Sose felejtem el, egy idősebb pár ült mellettünk, ő is nyújtotta a kezét,mintha meg akarná fogni..

Nagyon várom mit hoz össze az öreg, mind a látványt,mind a sztorit.

Jó lenne, ha már legalább néhány infó csurranna cseppenne felénk! Már állítólag három folytatásról beszélnek. Majd kiderül. De számomra nagyon várós!

35/f

2020. jún. 4. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Aztaaa nem is gondoltam,hogy már ennyi idős a film😱 de én is nagyon várom,egy olyan film,amit az ember többször is megnéz bármikor. Engem is a látvanyvilág,és a sztori fogott meg,annyira egyedi film,hihetetlen.
2020. jún. 8. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát James Cameron sem fiatal.Ha ennyire csúsznak a részek.Ö se él örökké.
2020. aug. 4. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!