KezdƑoldal » SzĂłrakozĂĄs » Filmek, sorozatok » Melyik filmben van ilyesmi...

Melyik filmben van ilyesmi jelenet? 👇

Figyelt kérdés
Valami olyasmi jutott az eszembe, ahol egy nagy csƑben vagy alagĂștban jönnek szörnyek Ă©s van egy nyĂ­lĂĄs felfelĂ©, amin megmenekĂŒl a fƑhƑs, azt hiszem robbant is magamögött, talĂĄn meg is hal közben valaki, aki közel ĂĄllt a fƑhƑshöz.

2020. jĂșn. 3. 12:36
 1/7 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Aliens: A bolygó neve halál (szellƑzƑ/szervízakna jelenet)
2020. jĂșn. 3. 19:43
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Köszi a vålaszt, de sajnos nem ez az a film, amire gondolok. :)

A Végjåtékban is volt ilyesmi jelenet és arról ugrott be egy hasonló, de régen låthattam, az Alien filmeket pedig nem rég låttam.

2020. jĂșn. 3. 20:02
 3/7 anonim ***** vĂĄlasza:
Esetleg, a Harry Potter Ă©s a HalĂĄl ereklyĂ©i 2? Neville, hĂ­d jelenet? Tudom, az nem alagĂșt, vagy csatorna de prĂłbĂĄlok talĂĄlgatni :)
2020. jĂșn. 3. 21:07
 4/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Nem lĂĄttam a Harry Potter filmeket. :D

A vĂ©gĂ©n kiderĂŒl, hogy nincs is ilyen jelenet, csak ĂĄlmodtam vagy deja vum volt.

2020. jĂșn. 3. 22:13
 5/7 anonim ***** vĂĄlasza:
Ohh, pedig jĂłlenne megtalĂĄlni :)
2020. jĂșn. 3. 22:15
 6/7 anonim ***** vĂĄlasza:
Jurassic World: Bukott birodalomban van mikor valami dinoszaurusz jön a bunkerban és valami csövön måszik ki a csaj, a dínót meg elönti valami låva vagy nem tudom micsoda. Nem az?
2020. jĂșn. 4. 00:25
 7/7 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem, a Jurassic World film az Ășj. Meg nem ia hal meg ott senki. Úgy rĂ©mlik, hogy valaki meghal/felĂĄldozza magĂĄt abban a helyzetben, hogy a többiek menekĂŒlni tudjanak. Valami ilyesmi.
2020. jĂșn. 4. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!