Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem jelent meg a Jégvará...

Miért nem jelent meg a Jégvarázs 2 és a Demóna 2 DVD-n?

Figyelt kérdés

Feltűnt, hogy már alig lehet Disney filmeket, meséket kapni a boltokban. Legutóbb a Jégvarázs 2 és a Demóna- A sötétség úrnője meg se jelent DVD-n. Miért van ez? Lehetséges, hogy meg fognak jelenni?

Megígértem a lányomnak, hogy megvesszük ezeket DVD-n.

2020. jún. 1. 23:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 2. 00:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A forgalmazók már lusták kiadni őket. Az új Star Wars vagy épp a legutóbbi John Wick illetve a Liam Neeson legutóbbi filmje se jött már ki egyik se DVD-n, Blu-Rayen. Megnézhetted moziban vagy lekalózkodhattad, ennyi opciód volt. Nagyon "korrekt" húzás tőlük. Tojjanak sünt.
2020. jún. 2. 00:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztem utána, de azért a nagyobb címek tudtommal az online streaming szolgáltatásokon (nem fogom reklámozni őket, mindenki tudja, melyekről van szó) elérhetőek. Vagy tévednék?
2020. jún. 2. 00:52
 4/12 anonim ***** válasza:
63%
#3 És akit nem érdekel a streaming? Engem a hányinger kerülget tőle, ne akarják már azt a hitványságot mindenkire ráerőltetni.
2020. jún. 2. 00:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell rögtön nekem ugrani :) Nekem sincs előfizetésem jelenleg egyik ilyenre sem, de el kell ismerni, hogy ezé a "hitványságé" a jövő. Költség- és alapanyagtakarékos. A DVD lassan kimegy a divatból, ahogy anno a CD-t is felváltotta a DVD. A blu-rayyel nem tudom mi a helyzet, de nincs lejátszóm hozzá, viszont van egy HD-képes tv-m. Ha választani kéne a streaming és a blu-ray lejátszó között, előbbit választanám, mert jobban járnék vele hosszú távon.

Ami engem illet, személy szerint inkább a televízióban sugárzott igénytelen tucatszaroktól kerülget a hányinger.

2020. jún. 2. 01:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatoddal tökéletesen egyetértek, a többivel annyira nem. Egy DVD-t, Blu-Rayt egyszer kell megvenni és a tiéd, míg a streaminget havonta kell fizetni különben nem nézel semmit. Ha gyenge vagy elmegy a net, akkor szintén lesheted. És nem utolsó sorban leet hogy te előfizetsz a Netflixre, ha azon semmi értelmes nincs, mert a Marvel filmek meg mondjuk a Disney-n vannak, de ha csak arra fizetsz elő akkor nem látod a HBO tartalmait és így tovább. Ha meg mindenre előfizetsz akkor rámegy a fizetésed. Legyen sreaming, nem az a gond, de hadd lehessen már eldönteni hogy azon akarok-e filmet nézni vagy épp blu-rayen. Nálam egyértelműen utóbbi, ha a DVD, Blu-Ray megszűnik, akkor marad a torrent. Sosem fogok előfizetni streamingre 10 Ft-ot se.
2020. jún. 2. 01:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#6 Pedig jó alternatíva lehetne, nekem 300+ film van a megnézendő listámon, a legtöbb 15+ euró Blu-ray formában, ha éppen nem egy kollekció része. Egy-egy streaming szolgáltató remek alternatíva lehet, így elég a kedvenceket megvenni fizikai formában.

Az egyetlen probléma, hogy a MUBI kivételével itthon nem érhető el egyetlen oly streaming szolgáltatás sem, ami kifejezetten a filmek kedvelőit szólítaná meg, persze van VPN, de az plusz macera...

2020. jún. 2. 09:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Én DVD párti vagyok még mindig. A Netflix, HBO, stb. előfizetésekkel az a bajom, hogy akkor is fizetni kell, ha mondjuk egy hónapig nem is nézek semmit. Meg mi van, ha előfizetek, és alig van valami, ami tetszik. Régebbi filmeket, akár klasszikusokat szerintem nem is lehet nézni ezeken. Meg azt is utálom, hogy internettől függ a filmezés, ha gyenge a net, akkor akadozik, nem lehet élvezni. Egy DVD-t bárhová vihetsz, akár ki a kertbe, vagy olyan helyre, ahol nincs internet, berakod a laptopba és nézheted.

A torrenttel meg az a bajom, hogy nem jó minőségű a film. Próbáltam tévén nézni letöltött filmet, de szar volt, pixeles volt, a hang se volt jó, késett, stb. Olyan nagy csalódás, amikor eltervezed, hogy filmet fogsz nézni, bekészülsz a popcornnal a fotelba, aztán élvezhetetlen minőségű a film. A DVD legalább biztosan tévére van optimalizálva képileg/hangilag.

2020. jún. 2. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom most kitárgyalni a torrent csínját-bínját, de általában több verzió szokott fent lenni a filmekből, tudtommal. Válogathatsz a minőségből.
2020. jún. 2. 14:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg nincs kiadói forgalmazója a Disney-nek és a koronavírus miatt nem is indultak tárgyalások. Ezért a Disney digitális platformon értékesíti a filmjeit, illetve DVD-kiadás nélkül az HBO sokkal gyorsabban vett hozzá vetítési jogot. Egyedül a Rocky lemezbolt élt olyan lehetőséggel, hogy vásárolt átmeneti kiadási jogot és 6-ezer Forintért kiadta a Jégvarázs 2-t. De mindenki döntse el, hogy a digitális platform vagy a Rocky üzlete megéri-e.
2020. júl. 9. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!