Miért nem jelent meg a Jégvarázs 2 és a Demóna 2 DVD-n?
Feltűnt, hogy már alig lehet Disney filmeket, meséket kapni a boltokban. Legutóbb a Jégvarázs 2 és a Demóna- A sötétség úrnője meg se jelent DVD-n. Miért van ez? Lehetséges, hogy meg fognak jelenni?
Megígértem a lányomnak, hogy megvesszük ezeket DVD-n.
Nem kell rögtön nekem ugrani :) Nekem sincs előfizetésem jelenleg egyik ilyenre sem, de el kell ismerni, hogy ezé a "hitványságé" a jövő. Költség- és alapanyagtakarékos. A DVD lassan kimegy a divatból, ahogy anno a CD-t is felváltotta a DVD. A blu-rayyel nem tudom mi a helyzet, de nincs lejátszóm hozzá, viszont van egy HD-képes tv-m. Ha választani kéne a streaming és a blu-ray lejátszó között, előbbit választanám, mert jobban járnék vele hosszú távon.
Ami engem illet, személy szerint inkább a televízióban sugárzott igénytelen tucatszaroktól kerülget a hányinger.
#6 Pedig jó alternatíva lehetne, nekem 300+ film van a megnézendő listámon, a legtöbb 15+ euró Blu-ray formában, ha éppen nem egy kollekció része. Egy-egy streaming szolgáltató remek alternatíva lehet, így elég a kedvenceket megvenni fizikai formában.
Az egyetlen probléma, hogy a MUBI kivételével itthon nem érhető el egyetlen oly streaming szolgáltatás sem, ami kifejezetten a filmek kedvelőit szólítaná meg, persze van VPN, de az plusz macera...
Én DVD párti vagyok még mindig. A Netflix, HBO, stb. előfizetésekkel az a bajom, hogy akkor is fizetni kell, ha mondjuk egy hónapig nem is nézek semmit. Meg mi van, ha előfizetek, és alig van valami, ami tetszik. Régebbi filmeket, akár klasszikusokat szerintem nem is lehet nézni ezeken. Meg azt is utálom, hogy internettől függ a filmezés, ha gyenge a net, akkor akadozik, nem lehet élvezni. Egy DVD-t bárhová vihetsz, akár ki a kertbe, vagy olyan helyre, ahol nincs internet, berakod a laptopba és nézheted.
A torrenttel meg az a bajom, hogy nem jó minőségű a film. Próbáltam tévén nézni letöltött filmet, de szar volt, pixeles volt, a hang se volt jó, késett, stb. Olyan nagy csalódás, amikor eltervezed, hogy filmet fogsz nézni, bekészülsz a popcornnal a fotelba, aztán élvezhetetlen minőségű a film. A DVD legalább biztosan tévére van optimalizálva képileg/hangilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!