Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor várható már a mozik...

Mikor várható már a mozik nyitása?

Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Remélem, egy minél távolabbi időpontban :)
2020. jún. 1. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
6%
Egyetértek az egyessel. Azt sem értem miért léteznek még a mozik, semmire nem jók azon túl hogy miattuk 4-6 hónapig nem tudják egyesek megnézni az adott filmet és így megfulladnak a spoilerekben.
2020. jún. 1. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs róla hivatalos infó.
2020. jún. 1. 17:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1-2.

Mert így megjelenéskor emberi áron és jó minőségben megnézhetsz egy filmet, ahelyett, hogy rögtön "ultra-full-extra HD" minőségben csillagászati áron piacra dobnák blu-rayen, vagy akármin. Ha nem szereted a mozit, ne járj oda. Én nem szeretem a vegán kaját, ezért nem járok vegán étterembe.

2020. jún. 1. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

#4 Igen, mert a vegán kaját ha nem eszed meg akkor elkotyogja neked a következő 40 ebédedet... Ne zavarjon hogy a sok idióta troll már a megjelenés napján rommá spoilerez minden filmet, kb. az elmúlt 10 film ami érdekelt (Bosszúállók, Star Wars, stb.) egyet nem tudtam úgy megnézni hogy ne tudtam volna egy csomó spoilert mert bárhová mész képedbe durrogtatják. Nem csak az a gond magában hogy 4-6 hónapot várni kell hogy meg tudjak nézni egy új filmet, azt ki is bírnám. Hanem hogy egy hétig is művészet kihúzni spoilermentesen, nem hogy 6 hónapig. A tévétől a rádióhíradón át a Fcebook beszélgetésekig, Instagram-posztokig és hírportálokig mindenhol szembe fog jönni napokon, de akár már órákon belül. Hány helyen volt fenn bármiféle figyelmeztetés nélkül tavaly, hogy meghalt Vasember...

A másik, a "csillagászati árú" ultra HD Blu-Rayt és társait annyiszor és akkor nézed, annyi részben ahogy akarod. Ha meg mondjuk a moziban 5 perc után rájön a hasmars és egy órát a budin dekkolsz, akkor így jártál, vehetsz jegyez újra vagy beérheted azzal a 10 perccel amit láttál a filmből. Nincs megállítás, visszatekerés, újranézés. Az emberi ár meg megint nézőpont kérdése, ha beleszámolod a benzint/buszjegyet, kaját stb. bőven van annyiba a mozi mint egy Blu-Ray. Ja és a moziban tele van parasztokkal, csámcsognak, vihognak, kisgyereket beviszik bömbölni stb. tényleg de kellemes.

2020. jún. 2. 00:27
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Azt még lehagytam összefoglalásképp, hogy nem az a bajom a mozival hogy létezik, hadd legyen, akit érdekel járjon oda. A baj az hogy nincs alternatívája azok számára akik nem tudnak/akarnak moziba menni. Az lenne az igazságos ha a megjelenés napján kijönne DVD-n is vagy online, aztán mindenki döntse el hogy moziban akarja megnézni vagy otthon.
2020. jún. 2. 00:30
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös

Azért valahol megértem az aggályaidat. De a spoilerezéshez nem kellenek trollok...hányszor olvastam már kéretlen történetleírást wikin, de még port.hu-n is...

Parasztok is vannak, ez tény (én a popcornzabálást a film alatt soha nem értettem egyébként), de ez attól is függ, milyen filmre ülsz be. Egy "gondolkodósabb" alkotásnál sanszos, hogy nem a meki és a pláza között ingázó típussal fogsz találkozni. :)

2020. jún. 2. 00:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Csakhogy egyetlen problémádon sem változtatna semmit, ha nem lenne mozi.

A megoldás a problémáidra pedig pont az, ha elmész moziba.

2020. jún. 2. 03:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Erről a gondolatom, hogy miért nem jelenik meg pl online aznap, vagy dvd-n:

Gondolj bele, hogy egy rendező vagy, készítész mondjuk egy Aszfalt királyait.. Gondolom te sem akarnád, hogy mondjuk az emberek nagy része otthon nézze meg, akár laptopon monjduk egy jó kis 2:40:1 képarányban.. Mert én megnéztem utána itthon is, és a mozis élményhez képesz sajnos tré. Na és ittjönne az, hogy aki itt nézi, az a rosszabb hang, kép, képarány miatt nem fogja annyira élvezni, és nemfogja annyira jóra értékelni. A rendezők célja is az, hogy a művüket elsősorban a létező legjobb minőségben nézd nagyvásznon, a teljes élmény miatt. Illetve a mozik jelentős bevételtől esnének el, hogyha mondjuk teszem azt az emberek 25-30%-a otthon nézné meg. Egyébként amiket írsz, igazak. Vannak valóban néha kellemetlen szituk, például mikor kettő melák kamionos között ülsz, akik zabálják a kukit melletted, vagy épp telefonoznak néha ilyesmik. Én már ott zavarba esek, mikor megyek be, hatalmas csönd, mindenki néz mint állat. Ha a helyed a sor közepén van, akkor mindenkinek felkell álnia például. Illetve ha kikell menned budira, akkor megint ez 2x (utóbbi nálam még nem fordult elő). Én például csak azokra ülök be, amik moziban nézősek. Most ittvan ez a Staten Island királya.. Tetszik, érdekel. De ez nem feltétlen az a filmet amit moziban kell nézni, sőt.. Nekem például 3000 alatt jön ki egy alap 2D-s mozi, ha buszjegyet, és mozijegyet számolom. De mivel ottvannak az italok, a popcorn illat.. Nemfogod kibírni. Máris 5000 környékén jársz, és tény ami tény, annyiért már bőven futnak az alap BD lemezek. De nálam ez nem játszik, mert ami olyan azt úgyis először moziban nézek, ami meg egy kisebb költségvetésű dráma pl, azt pedig esetleg DVD-n vásárolom meg, BD-n biztosan nem :) Köszi hogy elolvastad. A hibákért elnézést

2020. aug. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!