Tipikus "rémházba" költözős paranormális horrofilmek?
Figyelt kérdés
Mint pl. Kísértetjárás Connecticut-ban, Insidious-filmek, Démonok között filmek, Paranormal Activity. Kb. ezeket ismerem.
Biztos volt már ilyen kérdés, de kérlek ne kövezzetek meg, amiért nincs kedvem ezer kérdést átkutatni :)
Köszönöm előre is!
2020. máj. 31. 22:08
1/8 anonim válasza:
Igaz ez sorozat, de elég durva és elgondolkodtato: Hill ház szelleme,én imadtam 😄
2/8 anonim válasza:
Hill ház én nekem is kedvenc és a Mariann
3/8 Jól van ez így? válasza:
Boszorkányság (1988)
4/8 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen, a Kísértetjárás Connecticutban elvileg igaz történet alapján készült, ami viszont tényleg az, de sokkal ismertebb
Amityville Horror - A rettegés háza
Illetve szintén témába illik: Sinister 2 - Az átkozott ház
7/8 anonim válasza:
Nem pont beköltözős, Grave encounters, itt egy csapat záratja be magát egy elhagyott elmegyógyintézetbe. Csak az első részét ajánlom. Nemrég néztem meg a Wrong house-t, picit ez is eltér és bocsi érte, de hátha ezek is tetszenének :)
8/8 anonim válasza:
Miért csak az első részét ajánlod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!