Milyen fimeket ajánlotok?
Igazából nagyjából bármilyen típusú/stílusú filmet szívesen megnéznék, szóval ha ban olyan film amit imádtál írd le!
Nagyon szépen köszönöm:))
Akció/kaland filmet nézek többnyire, de leginkább a jobb fajtából. Az utóbbi pár évben azért akad jó pár említésre méltó
Sicario
Tolvajok városa
Mission impossible 5-6
Védhetetlen/safe house
Vademberek hajszája
Az U.N.C.L.E emberei
A könyvelő
A kém
Dermesztő hajsza
Sírok között
Éjszakai hajsza
Elrabolva(2008)
Nemrég láttam, mostanában ez tetszett legjobban, a sok gagyi között végre egy jó film: Valan
Ha nagyon van időd: Az Ír.
Mindkettő 2019-es.
Halálsoron
Wind river
Nem vénnek való vidék
Holtodiglan
Tökéletes trükk
Fogságban
Interstellar
11:14
Deja vu
Kiképzés
Forráskód
Száguldó bomba
Idétlen időkig
A holnap határa
Legenda vagyok
Kutyaszorítóban
12 év rabszolgaság
Sully
Zodiákus
Foxcatcher
Szia
Kicsit későn láttam a kérdésed. Nekem 3 sorozat van, amit melegen ajánlok. 😊
1. Trónok harca (nekem a 8 évedot 2 hetembe telt megnezni, ha tehettem akkor 1 nap alatt 1 évadot is megneztem)
2. A korona (erre elég volt egy hét is, számomra nagyon érdekes volt, alig tudtam abba hagyni)
3. Modern család (még nem fejeztem be, lassan 3. hónapja, hogy nézem, még hátra van 3 évad. Ez a sorozat kevésbé tud le kötni, de ha unatkozol, és kíváncsi vagy egy átlagos amerikai család életére, akkor nagyon is ajánlom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!