Ordoguzos filmek?
Figyelt kérdés
Tudnatok nekem ilyen filmeket mondani?
Ordoguzes Emily Rose udveert, posession of Michael King, szinte mindent lattam, de hatha meglep valaki. Koszi!
2020. máj. 29. 12:06
1/3 anonim válasza:
Hát.. Nyilván ottvan ugye a klasszikus Ördögűző (1973), aminek készült 2 folytatása is tudtommal. Aztán nem pont ördögűzős, de ajánlom figyelmedbe, az Ördög (2010) című filmet is, nagyon egyedi élmény. Még talán mondhatom egyszinten az Ómen filmeket is, vagy az első Démonok között filmet (konkrétan ugye a film végére gondolok). Illetve még ajánlom, a Rítust (2011) is :)
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi, mind megvolt. Az ordog nekem is bejott!
2020. máj. 29. 20:59
3/3 anonim válasza:
Esetleg még a Távozz tőlem sátán!
Van sok, moziba nemkerült film, az online filmek ömlesztve vannak ilyenekkel. Konkrétan ördögűzős filmek nemhiszem, hogy vannak nagyon (mármint ami sikeres, és minőségi alkotás)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!