Az hbo go, androidra letöltött alkalmazásával nincs gond?
Figyelt kérdés
Olay áruházban nagyon sok negatív hozzászólás van 2 dologgal kapcsolatban, az egyik, hogy akad és sokáig tölt, mire folytatja (ez zavar csak igazából), a másik, hogy nem jegyzi meg, hogy hol hagyja abba. Utóbbi kevésbé zavarna. Ez tényleg így van vagy a hozzászólók netjével lehet inkább a gond?2020. máj. 28. 22:59
1/4 anonim válasza:
Telefonon jól működik nekem.
Inkább a tv-n van, hogy néha pár pillanatra megáll és tölt.
Amúgy már a hbogo-n is van download opció, úgyhogy egyszerűeb letöltöd és megnézed akár net nélkül is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bár nem volt túl meggyőző. :D
Ha megveszem, akkor nem akarnék letölteni, van wifi. De ez kissé aggasztó.
2020. máj. 29. 07:54
3/4 anonim válasza:
IOS 13.4.1 hibátlan, viszont androidon egy kaka, gyakran el sem indul, én is sok panaszt olvastam. Arat emelni probléma nélkül tudtak, de fejleszteni úgy látszik, nem óhajtanak
4/4 anonim válasza:
Ja és a “megnézendők” listát rendszeresen elfelejti. Gondolkodtam, hogy felmondom, ha rövidesen nem fejlesztik az appot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!