Történt veletek olyan, hogy rengetegszer láttatok egy filmet, ismét megnézitek és feltűnik benne egy jelenet ami soha nem volt benne eddig (legalábbis nektek újdonság)?
Az én esetemben a High School Musical 2-ről van szó. Kisebb koromban a kedvencem volt, kívülről fújtam. Mostanában újra megnéztem, és egy konkrét zene kimaradt belőle nekem eddig!
Arról a jelenetről van szó, mikor Sharpay megmutatja Troynak, hogy milyen számot adna elő vele a tehetségkutatón. Az ezt megelőző és ezt követő részekre tisztán emlékszem, és a dalra magára is több utalás van (pl. Ryan "tikiharcos" szerkója többször szóba kerül, és "humu" néven hivatkoznak a dalra) a film során.
Még az mp4 lejátszómon is rajta volt az egész soundtrack, de eddig soha nem hallottam az említett dalt.
Belinkelem hogy tudjátok mire gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=ZX20jPRQvx0
Mindig csak a Jetixen/Disney-n láttam a filmet, adták más csatornákon is később, de azokon nem néztem egyszer sem. Lehet, hogy a többi csatornán valami bővített változat futhatott?
Gyakori, hogy a kereskedelmi tv-k kivágnak jeleneteket a filmből. Általában azért, hogy alacsonyabb korhatár besorolással főműsoridőben tudják leadni. Vagy bele kell férnie x időbe, így vágnak belőle.
Simán lehet, hogy nem ment le ez a jelenet a tv-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!