Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Történt veletek olyan, hogy...

Történt veletek olyan, hogy rengetegszer láttatok egy filmet, ismét megnézitek és feltűnik benne egy jelenet ami soha nem volt benne eddig (legalábbis nektek újdonság)?

Figyelt kérdés

Az én esetemben a High School Musical 2-ről van szó. Kisebb koromban a kedvencem volt, kívülről fújtam. Mostanában újra megnéztem, és egy konkrét zene kimaradt belőle nekem eddig!

Arról a jelenetről van szó, mikor Sharpay megmutatja Troynak, hogy milyen számot adna elő vele a tehetségkutatón. Az ezt megelőző és ezt követő részekre tisztán emlékszem, és a dalra magára is több utalás van (pl. Ryan "tikiharcos" szerkója többször szóba kerül, és "humu" néven hivatkoznak a dalra) a film során.

Még az mp4 lejátszómon is rajta volt az egész soundtrack, de eddig soha nem hallottam az említett dalt.

Belinkelem hogy tudjátok mire gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=ZX20jPRQvx0

Mindig csak a Jetixen/Disney-n láttam a filmet, adták más csatornákon is később, de azokon nem néztem egyszer sem. Lehet, hogy a többi csatornán valami bővített változat futhatott?

2020. máj. 26. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori, hogy a kereskedelmi tv-k kivágnak jeleneteket a filmből. Általában azért, hogy alacsonyabb korhatár besorolással főműsoridőben tudják leadni. Vagy bele kell férnie x időbe, így vágnak belőle.

Simán lehet, hogy nem ment le ez a jelenet a tv-ben.

2020. máj. 26. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ugyanez volt unokatesómmal, újdonság volt az a dal, pedig unokatesóm nagy rajongó volt, szóval tuti, hogy kétféle verzió volt. Mi is tv-ben néztük anno kicsiként, aztán most visszanézve neten tűnt fel a sosem hallott dal:')
2020. máj. 26. 20:17
 3/3 anonim ***** válasza:
A Disney channel a Limonádé végét is kivágta. Emlékszem, nagyon drukkoltam, hogy Olivia és Wen összejöjjenek, és szomorú voltam, hogy nem történt meg. Aztán pár hónappal ezelőtt megnéztem a filmet a neten, és a stáblista után volt még egy jelenet, amit a csatornán nem adtak le, és kiderült, hogy Wen és Olivia összejöttek. :D Úgyhogy jártam már így. A Humuhumut már én is felfedeztem. :D
2023. aug. 10. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!