Tényleg Jar-Jar lett volna a leghatalmasabb sith?
Azt olvastam George Lucas őt szánta eredetileg valamilyen hatalmas sith szerepbe, melyek magvait már elhintette a baljós árnyakban, pl erő ugrás vagy elmetrükk.
Csak a közönség annyira negatívan fogadta a karaktert hogy gyorsan behozta dooku grófot helyette.
Amugy egész pici voltam még mikor láttam az előzmény trilógiát és nekem nem volt bajom jar-jar szerepével, lehet betudható annak hogy gyerek voltam, de felnőtt fejjel sem érzem azt hogy idegesít.
Igen,eredetileg Jar Jar Binks lett volna az egyik sith.
A történet szerint egyszer hajótörést szenvedtek volna a szüleive a nabooi tengeren és egy kis szigetre sodródtak volna,ekkor még egy sima béna gungan volt.(ezt meg is írták egy képregényben)
Aztán a szigetre érkezett volna palpi(ő is nabooi),mivel volt ott egy sith templom szerűség, és akkor fedezte volna fel palpi hogy mekkora erő van benne.
Aztán palpi megölette volna jar jaral a szüleit,így átlökve őt a sötét oldalra,aztán kiképezte volna úgy mint mault(palpi szrt a kettő szabályára)
Aztán jön az ep1,mault kiküldi megölni a jediket(palpi így akarta kideríteni melyik sith tanítvány az erősebb),jar jart pedig manipulálni anakint és beépülni a köztársaságba.
Aztán ugye jar jar összehozza anakint padmêval,megszavazza palpit főkancelárnak,manipulál sok fontos személyt stb.
Ezután az ep3 közben lelepleződött volna anakin előtt aki megöli,de ezáltal is mélyebbre süllyed a sötét oldalban,aztán minden megy az eredeti film szerint.
Logikailag rendben lenne ez a sztori,és mélyítené anakin drámáját az ep3 ban,de sokat nem változtatna a már megismert történeten.
Ez egy rajongói teória, mely szerint Jar Jar maga Darth Plagueis. Akit miután Palpatine megölt, Jar Jarként reinkarnalódott, vagy Jar Jar testée költözött.
4: nem tud, mivel ez csak az ő agyszüleménye.
Kérdező: nem, Jar-Jar nem lett volna Sith. Ez egy urban legend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!