Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszett a Walking Dead...

Hogy tetszett a Walking Dead 10. évadja?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be az évadot és nekem összeségében tetszett.

Az utolsó résznek a végén rájöttem hogy a következő részben elbúcsúzunk pár nagyobb/kisebb szereplőtől.

Igazából én attól tartok hogy Negan fog meghalni úgy mond egy hősi halállal amivel Lydiat fogja megmenteni. Szerintem a köztük lévő beszélgetés is ezt támasztja alá, de ne legyen igazam.

Negan jelenleg a kedvenc karakterem és meghal abba hagyom a walking dead-et.

Ritkán kedvellek meg egy filmben vagy sorozatban ennyire egy karaktert mint Negan.

Tippek hogy kik fognak meghalni? Tetszett ez az évad?

2020. máj. 24. 04:09
 1/4 anonim ***** válasza:
15%

Amikor elkezdték, a városi részeket imádtam. Aztán gyakorlatilag önmaga ismétlése lett.

Menekülés - biztonságos tábor fellelése - jön a gonosz - harc a gonosszal - menekülés a semmibe, ha nyertek, ha nem.

És ez évadról, évadra.

Meg eleve, most maradjuk a "realitás" talaján! Meddig "él" egy zombi?

Élelem kell, mert leépül a test, ezek meg lassan évtizede mennek, élnek, jó, lehet, hogy közben új fertőzöttek is lesznek, de akkor ez azt jelenti, hogy rengeteg túlélő volt/van még.

Szóval logikátlan, mert hosszú.

2020. máj. 24. 06:02
 2/4 anonim ***** válasza:
5%

Nem mondom, hogy tetszett, de tény, hogy volt némi javulás.

Az a baj, hogy szinte már bármi történhet (kivéve ha lezárják), nem tud meghatni, életemben nem láttam még annyira feleslegesen elnyújtott alkotást, mint ez a sorozat. Piszok unalmas és semmi másért nem nézem, csak azért, mert "ha már elkezdtem, befejezem"... Ez azért sok mindent elárul.

Tök jó volt, hogy Negan csak beépült, bár sejthető volt.

Tök jó egy-két jelenet, de annyira unom már, hogy nem tudom értékelni. A rózsaszín ruhás csajt bírtam, vicces volt, kis felüdülés.

Én kifejezetten örülnék neki, ha meghalna Negan, az azt jelentené, hogy még egy főszereplővel kevesebb, közelebb a sorozat vége. :D

Tudom tudom, ez viccesen hangzik és nem akarok bunkó lenni, de tényleg. Ugyanúgy örültem Alpha halálának is, mert VÉGRE TÖTÉNT VALAMI!!!!!

Általában csak jönnek-mennek, nem történik semmi, ezt a barlangos jelenetek is igazolják, mennyi ideig néztük azt a sötétséget? Csoda, hogy nem alszanak el rajta a nézők.

Negan alapból egy jó karakter, megértem a rajongásodat, de -1 évadnyi játékidőt érdemelt volna a Negan-ös szál, akkor pörgősebb, izgalmasabb lett volna. Konkrétan elb@szták Negant is ezzel a vontatott tempóval. A suttogók már meg sem mozgattak...

Tippek, hogy ki fog meghalni?

Negan

Deryl

Carol

Maggie

Judith

Michonne

Rick (mert ugye nem halt meg),

Béta (aki már rég meg kellett volna haljon)

Eugene

Gabriel

Rosita

Lydia

Ők fognak meghalni a 11. évad első részében és THE END! Ez a tippek. Esélyes, hogy rosszul tippelek, a mixeim is mindig elúsznak. :(

Nagy kö**ög vagyok, bocsánat, de nagyon elbántak ezzel a sorozattal, olyan jól indult, szerettem...

2020. máj. 24. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Az utolsó rész még hivatalosan nem jött ki szóval nem lehet az egész évadot értékelni.
2020. máj. 24. 12:41
 4/4 A kérdező kommentje:

A második kommentelönek:

Nem ez nem kö**ögsék. Megértelek meg ez a te saját véleményed. Igazából nagyon sok mindennel egyetértek. Már tényleg kezd el barátok köztesedni a sok unalmas évadok miatt. A suttogokat nem beleértve mert jól kilettek a találva és ha jól tudom akkor a képregényben is benne van.

Akiket a tippeid közt írtál némelyikre sok esély van hogy meghal, de szerintem Daryl azért nem fog meghalni mivel ő a legnépszerübb karakter és sokan csak miatta nézik a walking dead mint én Negan miatt. És miért öletnék meg ha miatta van még nézettség. Kivéve ha tényleg már a vége felé halad a sorozat.

Lehet hülyeség amiket írtam de én így látom.

Bennem is csak annyi izgatottság van hogy meghal-e Negan vagy nem :D

2020. máj. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!