Szerintetek kik a legjobb ma élő színészek egy top 5 listán?
Nos,ez csak szerintem van így,mivel nem sok féle filmet nézek, ezért az én top 5-ös listám bárki megcáfolhatja,de ez az én véleményem.
1.Amanda Bynes
2.Channing Tatum
3.Cole Sprouse
4.Jenifer Aniston
5.Emilia Clarke
Harrison Ford
Jack Nicholson
Robert De Niro
Clint Eastwood
Gerard Depardieu
Robert De Niro, bár inkább a régebbi filmjei miatt.
Christian Bale
Leonardo Di Caprio
Fiúk:
1. Christian Bale
2. Russell Crowe
3. Leonardo diCaprio
4. Sam Rockwell
5. Ryan Gosling
Lányok:
1. Emma Stone
2. Natalie Portman
3. Tilda Swinton
4. Brie Larson
5. Charlize Theron
Emilia Clarke meg Brie Larson ezen a listán? Azt aláírom hogy jó nők de mit keresnek egy "ma élő legjobb 5 színész" listán?
Amúgy nálam:
Férfiak:
-Tom Hanks
-Samuel L. Jackson
-Keanu Reeves
-Christan Bale
-Ewan McGregor
Nők közül keveset ismerek, aki igen az nagyjából mind tehetségtelen, de Scarlett Johansson egész jó, pedig eleinte azt hittem csak a külseje miatt híres.
srácok mindenkinek ment a zöld, de más, szubjektív véleményét tartsuk tiszteletben.
Ha női színésznőket kellene sorolnom az én listám: Naomi Wats, Jennifer Conelly, Helen Mirren, Merryl Streep, Emma Watson ,de még lehetne párat sorolni. Sőt!
Köszönöm ☺️
Talán azért nem vagyok szakértő ebben a témában,mert nem nagyon érdeklődök a színészek iránt (néhányat kivéve 😉)
Nem sorrendbe,mivel nem tudok köztük konbséget tenni.
Matt Damon
Leonardo Dicaprio
AlPacino
Tom Hanks
Robert De Niro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!