Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van teljes Viva Pinata rész...

Van teljes Viva Pinata rész az interneten magyarul vagy angolul?

Figyelt kérdés
Régen a Minimaxon ment ez a gyerekmese 2010 előtt. Kedvencem volt, mindig vártam hogy mikor nézhetem de egyik napról a másikra teljesen eltűnt és azóta se láttam. Van hozzá egy xbox 360-as játék amit kincsként őrzünk mert nagyon nehezen találtuk meg. Apát is megkértem már hogy próbáljon részeket keresni de nem talált. Gondoltam tegnap este hogy majd én is megpróbálom, de csak Csehül voltak fenn YouTube-on. Valakinek esetleg akár letöltve akár DVD-n megvannak részek? Ez a mese az életem része és elkeserít hogy soha az életben nem láthatom többé.

2020. máj. 21. 12:29
 1/1 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam, ha valaki évekkel később keresné rajtam kívül itt egy link: https://www.youtube.com/playlist?list=PLT897Nxfcr1XGJvNDgkg3.. :)
2020. máj. 29. 01:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!