Van még olyan film ami nagyon hasonlít az Anne Shirley-hez?
Váratlan utazás -sorozat,de szerintem ismered
Farm ahol élünk - sorozat
Quinn doktornő- sorozat
Az első nyilván a 85-ös Anne a zöld oromból nagy sikerű sorozat folytatása. A Netflixen belefutottam valami új feldolgozásba Anne with an E címmel.
Köszönöm :)
Egyébként nagyon megtetszett ez a filmsorozat(85-ös Anne). Akkor érdemes megnézni a Váratlan Utazást? (megtetszett nagyon Avonlea)
Igen,ezt tudjuk be annak,hogy még túl fiatal,különben nagy hiba,ha még nem látta :D
Csak ajánlani tudom...
Én azt javasolom,hogy olvasd el könyben,mert létezik. Én először olvastam,és nagyon jó volt. Persze, a könyvborító lehet,hogy nem a legszebb(lehet hogy azóta újra tervezték), de engem nem befolyásolt,hiszen az írónőt szerettem. Utána néhány részét filmben is láttam,ami szintén tetszett. ű
Ha szeretsz olvasni, úgy igazán, akkor szerintem először könyvben olvasd el, akkor a saját fantáziádra bízhatod a karaktereket, utána a filmben meg láthatod,hogyan képzelte el valaki más. De ha inkább filmes típus vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!