Ki a kedvenced a Naruto-ból?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 20:52
41/57 1 srác válasza:
Sasuke,itachi,yiraija,Gaara ezek a kedvenceim !!!:D
42/57 Fuuton válasza:
A kedvencem Madara és Naruto.
De szeretem még B-t is(Bee).
44/57 anonim válasza:
Naruto, Gaara, Hinata, Kakashi, Tsunade, Hegyi kéjenc(molesztapó)XD
45/57 anonim válasza:
Hogy kit utálok? Sasuke, sose kedveltem az elejétól kezdve nem volt szimpatikus, nem értem miért akarja Naruto annyira megmenteni a gyökér emost. Sakura karaktere is kissé ellenszenves, folyton csak rinyál hogy ez meg az a baj de csak ritkán tesz valami értelmeset, Naruto meg persze bele van esve, de miért?
46/57 anonim válasza:
Nekem elejétől kezdve Sasuke,az egyik de nagyon birom,még:Kisamét,Zetsut,Shikamarut, Lányok közül:Ino,Konan
47/57 anonim válasza:
sasuke,naruto,neji,kakasi,akamaru,
48/57 anonim válasza:
Nekem Naruto a kedvencem, nagyon bírom!
49/57 anonim válasza:
egyértelmű. hogy Kakashi :D meg persze Naruto :)
50/57 anonim válasza:
Nekem Sasuke, barátnőm meg is jegyezte, hogy nagyon hasonlít a személyiségünk, az övé meg éppenséggel Narutóéval egyezik. Azóta mi vagyunk Teme és Dobe.
... :|
>.<"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!