Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Számotokra is hiányoznak a...

Számotokra is hiányoznak a rajzolt filmplakátok?

Figyelt kérdés

Sokkal látványosabbnak tartom őket, ma elvétve találni olyat, ami kreatív és igényes.

A könyvek borítói is borzalmasak manapság, szinte mindre valamilyen szines fotót nyomnak, aminél sokkal jobb lenne az is, ha csak a cím kerül rá.

2020. máj. 18. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, nekem is jobban tetszenek a kézzel rajzolt plakátok
Nekem jobban tetszenek a fotók
Mindkettő lehet jó a maga módján
Más a véleményem, lent kifejtem
12 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Filmplakátnál a fotó jobb

Könyvnél, ha csak a cím kerül rá, szerintem

2020. máj. 18. 15:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Könyvnél a halálom konkrétan ha valami stockphoto-hoz hasonló képet raknak ki valakiről, ami egyáltalán nem illik oda.. annyi annyi kreatív módon lehetne filmes borítót készíteni, fényes, domború minták, minimalista rajzok, de ah nem. És mikor meglátom, hogy egy könyv új borítót kap, mármint filmes borítót, ha az adott könyvből film is készült.. szörnyű.. :D Útvesztőnél voltam így, első részt megkaparintottam eredeti borítóval, de a többi részt már nem sikerült. Hobbitnak is annyira imádom a vörös-fekete minimalista borítóit.
2020. máj. 18. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!