Hányszor hánytál és hányszor sírtál ezidáig a Walking Dead sorozat alatt?
Micsoda kérdés. :D
Én egyszer sem sírtam/hánytam.
Kérdező, te hánytál bármikor is a sorozat hatása miatt?
Meg mondjuk a sírás is elég érdekes, ez a sorozat a legkevésbé sem megható, nincsenek olyan tipikus jelenetek, amiken elsírnám magam. Sokan halnak meg az tény, de ez koncepció is.
Igen, jó párszor mentem hányni. De lehet, hogy a többségnek kicsit sem gyomorforgató, amikor a rothadó, bomló, félig kibelezett, félig csontváz, leszakadt karú hullák fel akarnak zabálni, meg mikor azt mutatják hogyan nyúlik utána a hús fújj, ilyenek ..
És igen, bőgtem is, mikor kibelezte egy undormány Dale papát meg mikor lefejezték Hershel-t, vagy amikor körbevesznek, leterítenek egy szerencsétlent, az meg ott ordít, míg azok élve felzabálják.. Például ..
Ez érdekes kérdésxd Egyszer sem.
Aki nem bírja inkább ne is nézze.
De mondom, hogy érdekel ..
Csak azért kérdeztem, vannak-e még így mások.
Hadd legyen nekem is egy kérdésem hozzád. Te ugye nem sok filmet/sorozatot láttál még, igaz?!
Mert ennél sokkal meghatóbb filmek és sorozatok vannak, meg undorítóbbak is, de hányni még sosem hánytam semelyiktől. Sírni persze igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!