Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hányszor hánytál és hányszor...

Hányszor hánytál és hányszor sírtál ezidáig a Walking Dead sorozat alatt?

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 11:37
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nullaszor. Viszont egyszer rámjött a cifrafsás.
2020. máj. 15. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Micsoda kérdés. :D

Én egyszer sem sírtam/hánytam.

Kérdező, te hánytál bármikor is a sorozat hatása miatt?

Meg mondjuk a sírás is elég érdekes, ez a sorozat a legkevésbé sem megható, nincsenek olyan tipikus jelenetek, amiken elsírnám magam. Sokan halnak meg az tény, de ez koncepció is.

2020. máj. 15. 13:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, jó párszor mentem hányni. De lehet, hogy a többségnek kicsit sem gyomorforgató, amikor a rothadó, bomló, félig kibelezett, félig csontváz, leszakadt karú hullák fel akarnak zabálni, meg mikor azt mutatják hogyan nyúlik utána a hús fújj, ilyenek ..

És igen, bőgtem is, mikor kibelezte egy undormány Dale papát meg mikor lefejezték Hershel-t, vagy amikor körbevesznek, leterítenek egy szerencsétlent, az meg ott ordít, míg azok élve felzabálják.. Például ..

2020. máj. 15. 14:41
 4/10 A kérdező kommentje:
De mindeközben érdekel a kis csapat sorsa.
2020. máj. 15. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Ez érdekes kérdésxd Egyszer sem.

Aki nem bírja inkább ne is nézze.

2020. máj. 15. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:

De mondom, hogy érdekel ..

Csak azért kérdeztem, vannak-e még így mások.

2020. máj. 15. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Hadd legyen nekem is egy kérdésem hozzád. Te ugye nem sok filmet/sorozatot láttál még, igaz?!

Mert ennél sokkal meghatóbb filmek és sorozatok vannak, meg undorítóbbak is, de hányni még sosem hánytam semelyiktől. Sírni persze igen.

2020. máj. 15. 16:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak hirtelen éreztem soknak, mert egybe daráltam le a 10 évadot.
2020. máj. 15. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Hányni nem, de elérzékenyültem a The Walking Dead-en. De nem a sorozaton, hanem a Telltale féle játék bizonyos jeleneteinél. Ültem megrendülten a monitor előtt és egy jó kövér könnycsepp gördült le az arcomon.
2020. máj. 22. 13:12
 10/10 anonim ***** válasza:
7.évad 3.rész,és 7.évad 1.rész. Az az 1-1x
2020. máj. 22. 19:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!