Nenah kérdése:
Melyik rajzfilm lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hónapok óta agyalok, hogy melyik rajzfilm lehetett, de nem jövök rá. Annyit tudok, hogy gyerekkoromban (1992-es vagyok) sokat néztem kazettán volt meg a mese, hasonló volt, mint a Looney Tunes, de nem tudom, hogy tényleg az volt-e. Annyira emlékszem, hogy a két főszereplő egy rózsaszín lány nyúl volt meg egy kék fiú nyúl és el mentek valahová kirándulni és ha jól emlékszem krokodil család akarta megenni őket az egyik jelenetben, de kipackáztak velük illetve volt benne egy kislány is, akitől meg minden állat menekült, még a vadasparkban is az oroszlán, mert mindegyiket szadizta. De eléggé Looney Tunes köntösben volt előadva. Hiába kerestem google-n nem találom sehogy se. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.2020. máj. 14. 00:39
2/3 A kérdező kommentje:
Úristen, de igen az. Nagyon szépen köszönöm 😊
2020. máj. 14. 13:25
3/3 anonim válasza:
Pöttöm kalandok- Indavideon fenn van!:-)
Én is csípem, felnőtt fejjel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!