Rex felügyelő
Mert vicces, nagyon szeretem a német juhászokat és a krimiket.
Igényes sorozat és jók benne a pasik. :) Mondjuk Alex.
Jelenleg Trónok harca és A szolgálólány meséje, amiket nézek.
Előbbit nem hiszem, hogy magyaráznom kell, hisz szinte mindenki ismeri.
Az utóbbi nekem annyira nem jön át, bár tény, hogy jó, de nem lesz a kedvenceim közt, nekem túl száraz. Nagyon kevés minden történik benne és nincs egyetlen karakter sem, aki igazán megfogott volna, így viszont elég nehéz megszeretni.
Buffy, the vampire slayer
Februárban kezdtem el nézni és most tartok a 6. évadnál. Nagyon szerethetőek a karakterei és a feldolgozott történetekben ráismerek a saját gondjaimra is, ezért tudok azonosulni az egész sztorival és úgy érzem segít oldani a stresszem.
Project blue book
Ezt múlt hónapban kezdtem el, de nem hiszem, hogy be fogom fejezni, mert szerintem nagyon unalmas.
Rick és Morty
Ezen a sorozaton nagyon jókat szórakozok, most folytatódott a 4. évad, így nézem folyamatosan.
Catch-22 és The hollow crown
Ezeket pedig most tervezem elkezdeni, a Porject blue book helyett. Mindkettő a listámon volt és most van időm erre is.
The great
Ez pedig most fog indulni hamarosan, szintén fogom nézni. Nagyon humorosnak tűnik, bízok a készítőben, mert A kedvenc is tetszett.
The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Gomorra, Stranger Things, Euphoria
Én ezeket nézem és várom az új évadokat.
Agymenők, Ifjú Sheldon, Csengetett Mylord?
Szeretem őket, mert a részek külön-külön is érthetőek, a karakterek szerethetők, viccesek. Nem az erőszak viszi a cselekményt előre, hanem az öröm.
Én most fejeztem be a Breaking Badet és a Better Call Sault, és mindkettőt imádtam. Tetszett a kidolgozott karakterépítés, az apró utalások, részletek. Persze a Bb-ben voltak számomra idegesítő/semmilyen mellékkarakterekek,de ez a pörgősségének is betudható.
Előtte a The Sopranost (Maffiózók) néztem ami a jelenlegi kedcenc sorozatom. Itt is hihetetlen kidolgozottság zseniális álom jelenetek és izgalmas történet adott. Rengeteg karaktert mozgat mégis mindnek van mélysége, és minden jelenetnek megvan a jelentősége. Vannak akik azt mondják unalmas (valóban nincs tele lövöldözésekkel meg leszámolásokkal, ne is ezt várd), de engem teljesen magával rántott. És mindezek mellett nagyon vicces is tud lenni.
A Leftovers ezek előtt néztem, de a 2.évad közepénél abbahagytam és még nem folytattam. Ez is nagyon jó , tele utalásokkal, nagyon erős jelenetekkel, de valahogy nem ragadott magával, nem igazán érdekel a karakterek sorsa. De azért megér egy próbát, az biztos hogy minőségi sorozat.
A Blacklist (Feketelista) hetente jön új epizóddal, és bár nem olyan jó, mint a fentiek, számomra nagyon izgalmas volt, és azért itt is van karakterdráma. De a főszereplő (James Spader-Raymond Reddington) viszi el a hátán a sorozatot.
Az Aranyéletet kicsit régebben láttam, de nagyon tudom ajánlani azt is.
Ezek nyilván a szubjektív véleményeim, remélem megtalálod ami neked tetszik☺️.
-Doctor Who. 9. évadnál vagyok, de megnéztem a régi sorozatot is, meg 2 mellékágát.
-Végtelen határok. 2. évadnál tartok.
Szeretem a sci-fit. :)
Első, nagyon egyetértek veled, imádom a Rex felügyelőt!!! :D
Amúgy Riverdale-t néztem eddig, főleg a látványvilága és a szereplők miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!