Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki milyen sorozatot néz? Mi...

Ki milyen sorozatot néz? Mi tetszik neki benne?

Figyelt kérdés

2020. máj. 13. 09:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Rex felügyelő

Mert vicces, nagyon szeretem a német juhászokat és a krimiket.

Igényes sorozat és jók benne a pasik. :) Mondjuk Alex.

2020. máj. 13. 10:19
 2/11 anonim válasza:
83%
Jelenleg a The Punisher-t nézem, a kedvecem a Stranger Things, főként a karaktereket, illetve a színészeket kedveltem meg. A képi világa is elképesztően szép, izgalmas story, ha még nem láttad ajánlom figyelmedbe. :)
2020. máj. 13. 10:21
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Jelenleg Trónok harca és A szolgálólány meséje, amiket nézek.

Előbbit nem hiszem, hogy magyaráznom kell, hisz szinte mindenki ismeri.

Az utóbbi nekem annyira nem jön át, bár tény, hogy jó, de nem lesz a kedvenceim közt, nekem túl száraz. Nagyon kevés minden történik benne és nincs egyetlen karakter sem, aki igazán megfogott volna, így viszont elég nehéz megszeretni.

2020. máj. 13. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

Buffy, the vampire slayer

Februárban kezdtem el nézni és most tartok a 6. évadnál. Nagyon szerethetőek a karakterei és a feldolgozott történetekben ráismerek a saját gondjaimra is, ezért tudok azonosulni az egész sztorival és úgy érzem segít oldani a stresszem.

Project blue book

Ezt múlt hónapban kezdtem el, de nem hiszem, hogy be fogom fejezni, mert szerintem nagyon unalmas.

Rick és Morty

Ezen a sorozaton nagyon jókat szórakozok, most folytatódott a 4. évad, így nézem folyamatosan.

Catch-22 és The hollow crown

Ezeket pedig most tervezem elkezdeni, a Porject blue book helyett. Mindkettő a listámon volt és most van időm erre is.

The great

Ez pedig most fog indulni hamarosan, szintén fogom nézni. Nagyon humorosnak tűnik, bízok a készítőben, mert A kedvenc is tetszett.

2020. máj. 13. 13:16
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Gomorra, Stranger Things, Euphoria

Én ezeket nézem és várom az új évadokat.

2020. máj. 13. 14:14
 6/11 anonim válasza:
83%

Agymenők, Ifjú Sheldon, Csengetett Mylord?

Szeretem őket, mert a részek külön-külön is érthetőek, a karakterek szerethetők, viccesek. Nem az erőszak viszi a cselekményt előre, hanem az öröm.

2020. máj. 13. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Cobra 11, mert nagyon jó akciójelenetek, és csapatmunkák vannak benne, plusz van humora is.
2020. máj. 13. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Én most fejeztem be a Breaking Badet és a Better Call Sault, és mindkettőt imádtam. Tetszett a kidolgozott karakterépítés, az apró utalások, részletek. Persze a Bb-ben voltak számomra idegesítő/semmilyen mellékkarakterekek,de ez a pörgősségének is betudható.

Előtte a The Sopranost (Maffiózók) néztem ami a jelenlegi kedcenc sorozatom. Itt is hihetetlen kidolgozottság zseniális álom jelenetek és izgalmas történet adott. Rengeteg karaktert mozgat mégis mindnek van mélysége, és minden jelenetnek megvan a jelentősége. Vannak akik azt mondják unalmas (valóban nincs tele lövöldözésekkel meg leszámolásokkal, ne is ezt várd), de engem teljesen magával rántott. És mindezek mellett nagyon vicces is tud lenni.

A Leftovers ezek előtt néztem, de a 2.évad közepénél abbahagytam és még nem folytattam. Ez is nagyon jó , tele utalásokkal, nagyon erős jelenetekkel, de valahogy nem ragadott magával, nem igazán érdekel a karakterek sorsa. De azért megér egy próbát, az biztos hogy minőségi sorozat.

A Blacklist (Feketelista) hetente jön új epizóddal, és bár nem olyan jó, mint a fentiek, számomra nagyon izgalmas volt, és azért itt is van karakterdráma. De a főszereplő (James Spader-Raymond Reddington) viszi el a hátán a sorozatot.

Az Aranyéletet kicsit régebben láttam, de nagyon tudom ajánlani azt is.

Ezek nyilván a szubjektív véleményeim, remélem megtalálod ami neked tetszik☺️.

2020. máj. 13. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

-Doctor Who. 9. évadnál vagyok, de megnéztem a régi sorozatot is, meg 2 mellékágát.

-Végtelen határok. 2. évadnál tartok.

Szeretem a sci-fit. :)

2020. máj. 15. 15:45
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Első, nagyon egyetértek veled, imádom a Rex felügyelőt!!! :D

Amúgy Riverdale-t néztem eddig, főleg a látványvilága és a szereplők miatt

2020. máj. 16. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!