A Dinasztia című 1981-es sorozatot hol lehetne megnézni?
online megnézni egy filmet vagy sorozatot nem lopás, és nem is bűncselekmény. már jó ideje a letöltése sem minősül annak, amennyiben 24 órán belül törlöd a gépedről, ha tv adást veszel fel vidóra, dvd-re vagy okostévével, az sem bűncselekmény, holott ugyanúgy jogdijas a műsor...
amúgy is meglehetősen felemás ez a helyzet, hiszen
nem mindenkinek van pénze dvd kiadásokat vásárolni, de akinek van, az is elég hülye, ha 15-20 ezer forintokat képes kidobálni ilyesmire.
* online megnézni egy filmet vagy sorozatot nem lopás, és nem is bűncselekmény. már jó ideje a letöltése sem minősül annak, amennyiben 24 órán belül törlöd a gépedről. amúgy is meglehetősen felemás ez a helyzet, hiszen ha tv adást veszel fel vidóra, dvd-re vagy okostévével, az sem bűncselekmény, holott ugyanúgy jogdijas a műsor...
nem mindenkinek van pénze dvd kiadásokat vásárolni, de akinek van, az is elég hülye, ha 15-20 ezer forintokat képes kidobálni ilyesmire.
1-es szerintem troll, de azért az idetévedők kedvéért válaszoljunk a felvetéseire:
"Miért nem veszed meg DVD-n?"
- azért nem veszi meg a kérdező DVD-n, mert
1. nem lehet kapni, mert
a.) régi és/vagy nem eléggé keresett sorozat, senki nem fogja már kiadni
b.) soha nem is volt DVD-kiadása
de ez ne zavarjon.
2. a DVD egyre inkább kezd kikopni, felváltja a blu-ray (amire nem fognak kiadni egy majd 40 éves, szűk réteg érdeklődésére számot tartó sorozatot). De ez se zavarjon.
"Ezt sosem értettem, hogy miért akar valaki lopni"
Szerintem a kérdező nem akar lopni, te pedig nem vagy tisztában a "lopás" fogalmával. Ha elemelsz az üzletből egy DVD-t, és nem fizetsz érte, AZ lopás. Elvetted a bolttól, neki így már nem lesz mit eladnia. Online nézve/letöltve ugyanúgy megmarad másnak is a kópia.
Ha meg nem tetszik egyébként, ne gyere ide osztani az észt, hisz neked sincs túl sok. Ami van, azt tartsd meg inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!